Біда на Донбасі: бойовики влаштували справжнє «пекло», Україна вмилася сльозами

За минулу добу окупанти Донбассі одразу кілька разів «наплювали» на режим припинення вогню

Про це йдеться на сторінці штабу Операції Об’єднаних Сил в Facebook.

«Протягом доби збройні бандформування і її найманці сім разів порушували режим припинення вогню. Ворог обстрілював наші позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї», – йдеться в повідомленні.

Крім того, в ООС також розповіли, куди саме припали удари бойовиків

«В районі відповідальності оперативно-тактичної групи “Схід” противник здійснив 6 обстрілу позицій Об’єднаних сил: неподалік Гнутово з напряму Пикуз – зі станкового протитанкового гранатомета; поблизу Павлополя з напрямків Верхньо Широкиного і Українського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів; в районі харчовика за напрямом Українського-з автоматичного гранатомета; поблизу Водяного з напряму Пикуз-з ручного протитанкового гранатомета; неподалік Опитувального з напрямку Спартака – з підствольних гранатометів і стрілецької зброї», – підкреслюється в повідомленні

Більш того, у ЗСУ розповіли про загиблого воїна, якого наздогнала куля терористів.

«Внаслідок обстрілу ворожих одного з наших опорних пунктів в районі населеного пункту хутір Вільний один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил загинув», – уточнюється в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, на Донбасі внаслідок обстрілу терористів боєць ВСУ отримав смертельні поранення. У ніч на четвер, 15 серпня, в зоні проведення Операції Об’єднаних сил на Донеччині загинув український військовий Костянтин Гаврик. Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив користувач під ніком Конопляний Джмелик. За його словами, загиблий був родом з Токмака Запорізької області, служив у 72-ї ОМБр.

Як повідомив прес-центр Операції Об’єднаних сил на офіційній сторінці в Facebook, обстріл стався неподалік від Хутора Вільного, бойовики стріляли по опорного пункту українських військових.

Читайте також  “3 місяці тримали у підвалі молоду вчительку української мови…”: Чоловік і його друзі гвалтували дружину знайомого, через заздрощі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -