“Згоріли заживо”: У страшній ДТП загинули відомий бізнесмен з дружиною

Люди згоріли заживо в елітній машині – ДТП просто шокує подробицями.

“Згоріли заживо”: У страшній ДТП загинули відомий бізнесмен з дружиною

На порожньому місці в столиці РФ трапилася смертельна аварія. Про вогняну ДТП в Москві пише «МК»:

«Недосвідченість водія по частині управління потужними спорткарами і ігнорування погодних умов призвело в ніч на 4 серпня до вогняної ДТП».

Так відомо, що на Київському шосе в Москві розбилася молода пара:

«Аварія трапилася о 2.30 біля повороту на аеропорт «Внуково». Жовтий Chevrolet Corvette C7 Stingray закрутився на дорозі, вдарився задньою частиною об відбійник. Автомобіль загорівся і за лічені хвилини вигорів дотла».

В результаті події, подружжя, які перебували в авто загинули на місці. Пізніше журналістам стало відомо, що чоловік з дружиною жадали відпочити і орендували для цього елітний спорткар:
«Машина числиться за бізнесменом – власником фірми з оренди спорткарів. У гаражі контори десяток подібних потужних машин. Chevrolet Corvette C7 Stingray був ввезений в Росію в травні цього року, а на оренду машину виставили в червні».

У злощасний вечір машину орендувала подружня пара – вони одружилися не так давно:

«36-річний Денис та 31-річна Дарина. За даними ЗМІ, Денис – бізнесмен, очолював консалтингову фірму. Дарина позиціонувала себе як бізнес-наставник, в 2014 році разом з родичкою просувала кулінарну школу – вони обидва були досить відомими в Москві особистостями».

У сташного інциденту були свідки:

«Причина ДТП – перевищення швидкості, а також незадовільні погодні умови – був сильний дощ. Ми разом з цим автомобілем виїжджали з заправки біля Румянцево, спорткар за секунди долетів туди, куди я їхала хвилин п’ять», – розповіла автомобілістка.

Читайте також  “Я на війні вижив, а сина вбили на рівній дорозі”: Смертельне ДТП забрало життя юнака

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -