Сховала трупу валізі: стали відомі подробиці моторошної справи горе-матері на околиці Чернівців

Поліцейські провели допит 22-річної Ганни Пилявської, яка місяць тому викинула валізу з тілом 2-річного сина на околиці Чернівців.

За її словами, вона це зробила, тому що боялася покарання за неналежний догляд за дитиною.

Каже, намагалася врятувати дитину від астматичного нападу, розповів заступник начальника слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області Дем’ян Голянський.

«З приводу обставин події вона пояснила, що ввечері 25 червня її синові раптово стало погано і підвищилася температура. Вона на свій розсуд дала необхідні ліки для зниження температури і лягла з дитиною спати. А коли після опівночі прокинулася, то дитина вже була в судомах. Коли вона почала шукати необхідні ліки і знову повернулася до дитини, то хлопчик вже був мертвий», – говорить поліцейський.

Жінка поклала в чемодан труп дитини і вивезла подалі від свого місця проживання. А сама ховалася більше місяця.

22-річна Анна Пилявская увечері 26 червня викинула біля недобудованого гіпермаркету на околиці Чернівців валізу. Це зафіксували камери спостереження. На наступний день його знайшли перехожі. Всередині було тіло дитини. З’ясували, це син Анни – 2-річний Олександр.

Читайте також  “Це було не самогубство”: жахливі подробиці смерті багатодітної мами у Рівному. Напередодні, з її квартири було чути

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -