“Не виходила на зв’язок кілька днів”: Жорстоко вбили молоду дівчину(ФОТО,ВІДЕО)

“Не виходила на зв’язок кілька днів”: Жорстоко вбили молоду дівчину

У Києві зарізали молоду красуню, життя тільки починалося: на вбивцю вказав труп

 

 

У Києві після жорстокого вбивства 52-річної жінки сталася нова надзвичайна ситуація в одній з квартир житлового будинку.
У Голосіївському районі стався страшний інцидент. У квартирі за адресою вулиця Ломоносова, 46/1, знайшли закривавлене тіло молодої дівчини з ознаками насильницької смерті.

Як виявилося, батько дівчини звернувся в поліцію з повідомленням про те, що його дочка не виходить на зв’язок з 12:00 23 липня. Також він попросив свого друга заїхати на квартиру, де проживала його дочка.
Коли чоловік напередодні ввечері підійшов до квартири, то побачив відчинені вхідні двері, а на підлозі – сліди крові. Близько 20:40 він викликав поліцію.
Прибулі правоохоронці зайшли в квартиру і виявили на підлозі тіло 18-річної дівчини в калюжі крові, на загиблій лежав ніж.
Для обстеження місця події та з’ясування подробиць виїжджали слідчо-оперативні групи Голосіївського району та Головного управління поліції Києва. Деталі інциденту з’ясовуються.

Варто нагадати, що також в Києві поліція розслідує обставини вбивства жінки, тіло якої з ознаками насильницької смерті виявили мешканці в ліфті будинку на проспекті Академіка Глушкова.
Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, неподалік від місця події правоохоронці виявили ніж і частини молотка.

Читайте також  Сьогодні день пророка Аггея 29 грудня: що обов’язково потрібно зробити

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -