“Я особисто звертаюсь до кожного”: Зеленський за кермом Tesla записав нове важливе звернення до українців

Президент України Володимир Зеленський опублікував відео, на ньому він за кермом авто звертається до українців. Ролик з’явився на сторінці глави держави у Facebook. На ньому видно, що Зеленський їде за кермом електромобіля Tesla.

У своєму зверненні він закликає українців бути уважними на виборах до Верховної Ради й не голосувати “за аферистів”.

“Що стосується парламентських перегонів, то політична партія, до якої я дуже добре ставлюся, я думаю, всіх переможе і ми тоді зможемо зробити нормальний парламент і уряд професіоналів”, – зазначив Зеленський. Але зараз, за ​​словами президента, є багато аферистів і шахраїв, які відкривають різного роду товариства і підприємства з назвою партії, яку він не може назвати.

“Я не можу називати цю партію, тому, що це вже буде агітація. Я просто особисто звертаюся до людей, які будуть голосувати за мажоритарників: подивіться…, має бути саме зазначено (в бюлетені – Ред.): “Політична партія”, а потім назва партії”, – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, у найближчу неділю, 21 липня 2019 року, в Україні відбудуться дострокові вибори до Верховної Ради. Українці обиратимуть новий парламент за змішаною системою – частина нардепів пройдуть за партійними списками, а частина – як мажоритарники за своїми виборчими округами.

Читайте також  «Кохана Україна»: Папа Римський ніжно звернувся до українців

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -