“Ми у себе вдома, ми в Україні”: Зеленський звернувся до українців у День єднання. Відео

“Ми у себе вдома, ми в Україні”: Зеленський звернувся до українців у День єднання. Відео

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців у День єднання та закликав любити та захищати свою країну. Глава держави зазначив, що незважаючи на будь-які розбіжності, всіх громадян об’єднує бажання жити у мирі.

За словами Зеленського, лише у єднанні українці зможуть захистити свій дім. Про це йдеться у зверненні президента на каналі “Україна 24″ (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Президент наголосив, що українці мають повне право жити у мирі, оскільки перебувають у себе вдома. Також глава держави зазначив, що ніхто не так любитиме Україну, як її громадяни.

Сьогодні важливий день – День єднання. Нас усіх. Ми різні – різного віку, різної статі, з різних міст, регіонів, різних професій, різних талантів, знань, мов, релігій. Але нас об’єднує єдине бажання – бажання жити в мирі, жити щасливо, однією сім’єю з батьками, дітьми. І на все це ми маємо повне право, тому що ми у себе вдома, ми в Україні. І ніхто наш дім не любитиме так, як ми любимо. І тільки ми разом зможемо наш дім захистити. З Днем єднання, синьо-жовті. Дивіться нас тільки на наших телеканалах”, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого 2022 року Днем єднання. Відповідний указ глава держави видав напередодні 14 лютого. У День єднання Державний прапор України буде піднятий на будинках усіх населених пунктів країни, а о 10:00 – виконаний Державний Гімн.

У президентському указі №53/2022 від 14 лютого 2022 року йдеться, що День єднання оголошено для “посилення консолідації” українців, зміцнення їхньої “стійкості” на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Читайте також  Зеленський заявив, що в Україні є підприємства, які можуть виробляти вакцину від COVID-19

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело