“Жінка перевдягала доньку і…”: У квартирі знайшли мертвими молоду маму і її 6-річну донечку. Моторошна трагедія

У Коломиї поліція виявила у квартирі тіла двох людей: 27-літньої матері та 6-літньої дитини. Причина смерті – чадний газ.

Слідів насильства на тілі загиблих і пошкодження вхідних дверей квартири правоохоронці не виявили, інформує поліція області.

Так, ще, 23 червня о 14:50, до поліцейських надійшло повідомлення, що в квартирі, на одній із вулиць Коломиї, виявлено без ознак життя 27-річну жінку та її 6-річну дочку.

Поліцейські з’ясували, що ознак насильницької смерті на тілі коломиянок не виявлено, а квартира була зачинена зсередини і слідів пошкоджень на замку також немає.

Оглядаючи квартиру, під час застосування електронного газоаналізатора на факт виявлення чадного газу, встановили показники концентрації, які перевищили норму. Джерел виходу чадного газу з самої квартири загиблих не виявили.

Цей факт перевіряється спеціалістами. За фактом загибелі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ. Тривають слідчі дії, призначено низку експертиз. Поліцейські відпрацьовують усі версії.

Згодом з’ясувалось, що люди загинули через чужу недбалість. Так, підприємець на першому поверсі встановив котел із порушенням.

Читайте також  Внаслідок російського обстрілу загинула вся сім'я з двома дітьми

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -