Чудо для евроблях все-таки буде? Відомі подробиці зустрічі Разумкова з активістами

Відомо, як президент Володимир Зеленський може остаточно вирішити проблему з евробляхами в Україні.

Зокрема, глава держави Володимир Зеленський підтримав ініціативу про те, щоб повністю реформувати систему розмитнення автомобілів, знизити ціни на брокерські послуги та багато іншого.

Ці питання з активістами «АвтоЕвроСіла» обговорив лідер «Слуги народу» Дмитро Разумков.

«Дійсно, проблема існує. І з так званими евробляхами, і з самою митницею, де до сих пір, навіть після введення нового закону, перш ніж ми продовжили пільговий період, у нас зросли ціни брокерів тощо. Тут треба переводити все на систему автоматизації і прописувати законодавство так, щоб реально у людей була можливість купити нормальні машини за нормальною ціною», – стверджує Дмитро Разумков.

В рамках зустрічі активісти поставили багато питань представникам команди президента. Зокрема, було обговорено питання ставок розмитнення, розцінки брокерських послуг і драконівські штрафи за нерозмитнені автомобілі.

Активісти зазначили, що під час спілкування з Дмитром Разумковим вони отримали відповіді на наступні важливі питання: зараз розмитнення недоступне – ставки потрібно знижувати; потрібно автоматизувати розмитнення, щоб прибрати завищені розцінки брокерів і можливі прояви корупції; Зе! Команда підключиться до пошуку шляхів вирішення проблеми з драконівськими штрафами, які вступлять в силу вже з 22 серпня 2019 року.

Читайте також  У Києві проходить Марш солідарності з кримськотатарським народом

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -