«Дізнався з інтернету!» Зеленський виступив на брифінгу із гнівним зверненням до МЗС(відео)

Під час брифінгу Зеленський розкритикував голову МЗС України Павла Клімкіна.

Результат пошуку зображень за запитом "Зеленський виступив на брифінгу із гнівним зверненням до МЗС"
Під час брифінгу Президент України Володимир Зеленський заявив, що не бачив офіційної відповіді, яку українське Міністерство закордонних справ направило Росії щодо полонених моряків.

З гнівним зверненням, зокрема, до глави дипвідомства Павла Климкіна, виступив він на брифінгу в четвер, 27 червня.

Загалом, брифінг тривав 7 хвилин.

Під час брифінгу Зеленський обурився діями МЗС України та його голови Павла Клімкіна. Зокрема, через те, що дипвідомством відправило відповідь на ноту Росії про полонених українських моряків. При цьому навіть не обговорили зміст документу з главою держави.

«Я в очі не бачив, я – президент України, нагадую всім, особливо Павлу Климкіну, в очі не бачив наш відповідь на ноту РФ, тому що пан Клімкін не вважає за потрібне обговорювати такі питання з президентом. А це питання національної безпеки України, життів наших громадян. Це пріоритет будь-якого президента, подобається він комусь чи ні», – заявив Зеленський.

Також Зеленського обурило те, що дізнався він про це з інтернету. Він нагадав Клімкіну, що Президент несе особисту відповідальність за зовнішню політику України.

«Я хочу, щоб МЗС тепер публічно пояснило свої дії вам, шановні журналісти, а я вже від вас, через вас, може знову з «Української правди», взнаю їх відповідь», – обурено заявив Зеленський.

 

Читайте також  "До Нового року попрацюємо – і все!" Богдан здивував зверненням до Зеленського після обміну полоненими

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -