«Він роками брав інтерв’ю у сволоти!» — Скрипін накинувся на Гордона. Смешко відповів

Цього четверга, 20 червня в ефір вийшло суспільно-політичне ток-шоу “Право на владу” на каналі 1+1.

Частина програми була присвячена тому, в чиїх руках нині інформаційна безпека країни. Зокрема, йшлося про концентрацію телеканалів в руках оточення Віктора Медведчука. У студію були запрошені: представник Президента України в Кабінеті Міністрів Андрій Герус, голова СБУ (2014-2015), який відкрив архіви КДБ, Валентин Наливайченко, голова СБУ (2003-2005) Ігор Смешко, заступник голови партії “Голос” Ярослав Юрчишин, радник команди Президента України Володимира Зеленського з політичних питань Микита Потураєв, колишня телеведуча каналу “ЗІК” Тетяна Даниленко, народний депутат від “Опозиційного блоку” Олександр Вілкул, журналіст, засновник Skrypin.ua Роман Скрипін.

Останній до слова, відомий своїми різкими висловлюваннями не змовчав і цього вечора. На цей раз дісталося колишньому главі СБУ, та кандидату в депутати Ігорю Смешку.

Подаємо слова в оригіналі:

Пане Смешко, ваш керівник штабу роками, десятиліттями пропагував рускій мір, запрошуючи сюди всю сволоту, й брав у них інтерв’ю. Його кумир — Кобзон покійний, не царство йому небесне абсолютно. Його кумир — Кашпіровський. Вся решта оця буза, яка нам не потрібна. Зараз ви говорите про проукраїнськість. Так от — воно культивувалося все тут! Він вважає, що Шустер — найкращий журналіст. Да ніфіга він не найкращий журналіст. Люди потрапляли в студію за гроші. Це називається проституція!

На що Смешко в свою чергу відповів на випад Скрипіна: “У вас до нього (Шустера) заздрість?”

На що Роман відповів:
“Які заздрощі? Якщо студія продається. Це називається проституція!”

“А я гадаю, це професійна заздрість” – додав Смешко.

Нагадаємо, Керівник виборчого штабу партії “Сила і честь” Дмитро Гордон вважає, що після парламентських виборів лідер партії, екс-голова СБУ, колишній начальник Головного управління військової розвідки Міноборони Ігор Смешко повинен стати прем’єр-міністром, оскільки володіє високими особистими і професійними якостями.

Читайте також  Скандальний журналіст Гордон назвав українців, які голосували за Порошенка дебілами (відео)

“З усіх кандидатів на цю посаду тільки він один поєднує в собі досвід, професіоналізм, мудрість і чисто людські прекрасні якості … Смешко – унікальне явище в українській політиці. Це не кадебіст, як дехто намагається його назвати, а військовий до мозку кісток, наймолодший доктор наук з кібернетики в Радянському Союзі, людина, яка винаходила головки самонаведення, яка створила Головне управління військової розвідки України, яка прийшла на допомогу країні в найтяжчу годину. Коли російська агентура зайняла всі ключові посади, він став головою СБУ і врятував Майдан від кривавого розгону. Це людина честі і гідності, яка знає, що робити країні, у нього є своя концепція, своя ідеологія, його поважають в світі. Вважаю, що гіднішої людини, ніж Смешко, сьогодні в українському політикумі немає”, – сказав Гордон.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -