“Крах імперського проекту РФ”: Зеленський на зустрічі з Туском витягнув козир проти Путіна

“Крах імперського проекту РФ”: Зеленський на зустрічі з Туском витягнув козир проти Путіна
Президент України заявив перед європейськими партнерами, що буде ефективно боротися з корупцією

Президент України Володимир Зеленський вважає своїми пріоритетними цілями на посаді президента боротьбу з корупцією та протидію російській агресії.

Про це Володимир Зеленський заявив під час спільного брифінгу з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском у Брюсселі.

Президент України заявив перед європейськими партнерами, що буде ефективно боротися з корупцією в Україні.

За словами глави держави, він разом зі своєю командою налаштований впроваджувати реформи та змінювати на краще життя в Україні, а ініційовані ним дострокові вибори до парламенту покликані прискорити процес перезавантаження політичної системи, яка просякнута корупцією.

“Надважливим напрямком моєї роботи буде активізація боротьби з корупцією, забезпечення ефективної роботи антикорупційних органів та створення електронного врядування”, – сказав він.

Зеленський також окремо підкреслив, що своїм пріоритетним завданням вважає боротьбу за територіальну цілісність Українита встановлення миру на Донбасі.

“Серед своїх ключових завдань бачу також протидію російській агресії та консолідацію міжнародної підтримки для боротьби за незалежність та територіальну цілісність України”, – сказав Зеленський.

Президент Володимир Зеленський заявив, що членство України в Європейському Союзі стане крахом імперського проекту Росії та нанесе потужний удар по російському авторитаризму.

“Україна в ЄС – це смерть російського імперського проекту. Більше того, це потужний удар по російському авторитаризму, шлях до демократичних змін в Росії та на всьому пострадянському просторі”, – сказав Зеленський.

 

Читайте також  Одна велика свіжа мoгила на дві тpуни: на Чернігівщині в сільській копанці втoпилися двоє малолітніх дітей(відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -