Останні призначення Порошенка: таємний документ злили в мережу, невідомі деталі

Порошенко потрапив у гучний скандал через нове призначення

Поки ще чинний президент України Петро Порошенко потрапив у новий скандал з несподіваним призначення. Порошенко підвищив військового Миколу Шевцова до начальника Збройних Сил України.
Про це повідомляє журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, пише Politeka.

Микола Шевцов брав участь у війні на Донбасі, був тимчасовим заступником голови військ оперативного командування “Північ”, а в жовтні 2015 року став генералом-майором і начальником Озброєння Збройних сил України, відповідає за безпеку арсеналів і військових складів.

“Зірки генерал-лейтенанта для Шевцова – це найбільший скандал і повний абсурд. Річ у тому, що саме Шевцов відповідає за безпеку арсеналів і складів боєприпасів в ЗСУ, це вища посадова особа, яке підпорядковується безпосередньо начальнику Генштабу. І це за час його керівництва Озброєнням були підірвані три найбільших складу боєприпасів стратегічного значення – Балаклія, Ічня та Калинівка, це Шевцов фігурував у звітах всіх комісій з перевірки безпеки арсеналів, як зриває плани, який не виконує розпорядження”, – йдеться в дописі журналіста.

Журналіст обурений тим, що за вибухи на складах боєприпасів відповідають інші люди, хоча за це повинен був нести відповідальність саме Шевцов. Як відомо, пожежа і вибухи на найбільшому українському складі боєприпасів в Балаклії Харківської області відбулися 23 березня 2017 року, тоді постраждали сотні будинків, школи та дитячі садки, зафіксували загиблу і постраждалих. Причиною назвали диверсію.

Читайте також  В Україні продовжує зростати кількість інфікованих COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -