Зарубав та спалив у пічці: рецидивіт жорстоко розправився з сестрою та її приятелем

На Сумщині поліція затримала раніше судимого за вбивство 36-річного чоловіка, який зарубав 47-річну сестру та її приятеля, а тіла спалив у пічці.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Сумській області, 2-го травня в смт Недригайлів до поліції звернулась жителька одного із сіл району, яка просила розшукати її 36-річного сина.

За словами заявниці, він ще 29 квітня пішов з дому та не повернувся.

Під час пошуку поліцейські встановили, що його бачили в сусідньому селі із жінкою. Останню сусіди також не бачили впродовж декількох днів

За інформацією начальника управління карного розшуку ГУ НП в області Юрія Кузьменка, телефон зниклого не відповідав.

“Відпрацьовуючи ймовірних осіб, з ким міг контактувати в ці дні зниклий чоловік, в поле зору потрапив двоюрідний брат жінки, з якою розшукуваного бачили односельці. Останній більше місяця тому повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство людини. Але за місцем мешкання ми його не знайшли. Це викликало певні підозри, які в подальшому і підтвердились”, – коментує Кузьменко

Підозрюваного чоловіка правоохоронці затримали за селом. При ньому знайшли мобільний телефон сина заявниці. Свою причетність до зникнення людини він повністю заперечував та під тиском беззаперечних доказів зізнався у вбивстві двох людей.

Під час обшуку в його оселі поліцейські та працівники прокуратури виявили сліди крові, а в пічці – обгорілі людські рештки.

Як розповів затриманий, вони належали його двоюрідній сестрі та її знайомому, якого правоохоронці розшукували як безвісті зниклого. Зі слів зловмисника, на Великодні свята сестра зі знайомим прийшли до нього в гості, разом випивали. Потім вникла сварка, в ході якої чоловік схопив сокиру і наніс нею кілька ударів гостям. Після цього тіла померлих закидав дровами і спалив у пічці.

Читайте також  На Сумщині сім’ю змусили повернути державі 64 тисячі гривень субсидії

Відносно зловмисника відкрите чергове кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) КК України. Досудове розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом Роменської місцевої прокуратури.

За скоєне зловмиснику загрожує покарання аж до довічного ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -