Зірки сприяють нашому просуванню: астрологиня дала прогноз щодо закінчення війни в Україні

Зірки не можуть дати однозначної відповіді, коли закінчиться війна, яку Росія розв’язала в Україні, але астрологи припускають, що вона може тривати до трьох місяців й щаститиме в ній саме українським Силам оборони. Остаточна ж перемога може залежати від великої кількості людей і збігу обставин, над якими зірки не владні.

На такі фактори вказала астропсихологиня Валентина Віттрок в інтерв’ю “Фактам”. Водночас підкреслила, що для країни-агресора РФ переломний момент уже настав – її гороскоп вказує на програш у військових діях.

“Росія може втратити території”
За словам фахівчині, в питанні “Коли закінчиться війна?” важливі гороскопи не лише двох країн, а й людей, які очолюють ухвалення доленосних рішень. Скласти його для диктатора Володимира Путіна неможливо – точна дата й час народження російського лідера суворо засекречені.

А ось “розкласти по поличках” його “імперію” можливо, говорить Віттрок. Вона пояснила, що у вивченні гороскопу РФ відштовхувалася від двох значущих для цієї країни дат – 12 червня 1990 року, коли було ухвалено декларацію про створення Росії, та 25 грудня 1991 року, коли остаточно впав СРСР і відбулося перше підняття прапора РФ. Астропсихологиня каже, що обидві ці дати однаково погані для держави й вказують на її програш у військових діях.

“Чорний Місяць, який, судячи з гороскопу Росії, перебував у восьмому домі (саме він відповідає за війну), говорить про поразку в головній битві. А Марс, який опинився в четвертому домі, – про масштабні руйнування і навіть втрату своїх територій”, – підкреслила Віттрок.

“Україні щаститиме, для РФ не буде пощади”
Натомість щодо України зірки більш оптимістичні й пророкують, що українській армії щаститиме у контрнаступах на сили російських окупантів.

Читайте також  Стало відомо, як перевірятимуть столичні школи під час карантину

“Зірки зійшлися на небі, щоби сприяти нашому просуванню. Насправді чаша терезів переломилася у бік України ще 12 квітня. Саме тоді на небі відбулося з’єднання Нептуна і Юпітера у знаку Риб. Воно рідкісне, відбувається раз на 166 років і несе за собою переломні моменти”, – заявила астропсихологиня.

За її совами, в історії так уже неодноразово траплялося. А нині таким переломним моментом стала ліквідація ракетного крейсера Чорноморського флоту РФ “Москва”. Фахівчиня зазначає, що ця подія вдарила не тільки по престижу військових російської армії, але й по емоційному стану росіян і Путіна зокрема. Хоча це вона називає лише початком невідворотного краху Росії.

“Положення Меркурія в Тельці (це знак-покровитель України) вказує, що таки доведеться піти на підписання важливих документів. Причому здебільшого спрямованих на захист України й на шкоду для РФ. Від колишніх її вимог не залишиться й сліду. Агресор ще проситиме пом’якшення покарання, але пощади йому не буде. Як і людям, які стоять за смертями численних мирних мешканців”, – заявила Віттрок.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело