“Люди! Ми сходимо з розуму!” Усик різко звернувся до українцiв, гучна заява про дебати

Абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі Олександр Усик закликав українців менше піддаватися впливу телебачення.

“За останній місяць бій Ломаченко – Кролла це краще, що можна було подивитися по телевізору. Тому що по телевізору зараз показують саму жесть. Хоч я і не дивлюся його, але на базі, де тренуюся, я постійно чую розмови. Люди спілкуються про те, що показують по телевізору – про дебати.

Той сказав то. Той обізвав того. Люди! Ми сходимо з розуму! Що відбувається? Ми обзиваємо один одного! Ми звинувачуємо один одного! Ми брешемо одне одному і все інше. Хтось хоче щось змiнювати, хтось не хоче змiнювати. Люди! Все залежить тільки від вас! Якщо ви щось хочете змінити в своєму житті, просто берете і змiнюєте”, – заявив Усик в своєму відеозверненні.

Олександр впевнений, що кожен повинен розуміти, що він творець свого життя і ніхто за нього це не зробить.

“Я прошу людей перестати дивитися цю маячню, яку нам показують. Яку ми дивимося, і яку ми додумуємо. Серйозно, це жесть. Досить дивитися цей ящик, який дістає мізки з нашої голови і перетворює їх в незрозумілу субстанцію, непридатну до використання в майбутньому. Той, хто вирішив собі щось в житті, повинен просто це робити мовчки, нікого не закликаючи або примушуючи до чогось”, – підсумував прославлений боксер.

Як відомо, свій наступний бій Олександр Усик проведе проти камерунця Карлоса Такама 25 травня в Меріленді.

Також додамо, що раніше чемпіон заявив, що виступатиме лише під українським прапором і навіть не розглядає можливості від’їзду з України. Як пояснив він, хоча його батько й все життя спілкувався російською, але завжди наголошував, що за національністю є українцем.

Читайте також  Медреформа: чи мoжна вiдвідувати дільничого лікаря без декларації

Як зауважив спортсмен в ефірі одного з українських телеканалів, йому не раз пропонували виступати за інші країни.

“Просто мені кажуть: “Ми тобі даємо гроші, ми тобі даємо житло, ти нічого більше не потребуєш, твої діти ходять в школу, ми знаходимо роботу. Тобі нічого не треба, тільки боксуй за нас і все”, – зазначив він.
Як переконує боксер, у відповідь на такі слова він згадував, ким за національністю був його російськомовний батько.

У мене батько все життя говорив російською мовою, навіть живучи в Чернігівській області, там, де всі розмовляють українською, але він все життя говорив російською мовою. Проте завжди мені повторював: “Хто ти за національністю? Ти – українець”. Він мені завжди про це говорив,– констатував Усик.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -