“Я побачила руйнацію”: Тимошенко оприлюднила відеозвернення до Зеленського і Порошенка

Тимошенко назвала приниженням української держави “телефонні дебати” кандидатів у Президенти.

Після “телефонних дебатів” між Вололимиром Зеленським і Петром Порошенком своє відео звернення до кандидатів записала Юлія Тимошенко.

Відеозвернення очільниці “Батьківщини” Юлії Тимошенко оприлюднене у Facebook.

“Я побачила руйнацію статусу посади президента. Я побачила приниження української держави. Я думаю, так само як і я, мільйони українців це бачити не хотіли”, – висловилась Тимошенко щодо вчорашньої розмови кандидатів у Президенти на телеканалі “1+1”.

“Хочу звернутися до Петра Олексійовича, я знаю, що частина людей у країні вірить в те, що Ви зробили частину добрих справ для нашої держави і тому, в цей важкий для Вас час, раджу вам не ставати частиною чужого шоу, тримати президентську планку і якби важко не було захистити статус посади президента і статус держави”, – сказала вона Порошенку.

“Я хочу звернутися до людини, яка можливо через декілька тижнів може стати новим Президентом України, хочу звернутися до Володимира Зеленського. Якщо ви мрієте обійняти цю посаду, бережіть гідність і честь цієї посади. Не треба навколо неї влаштовувати бої, не треба, борючись за право стати Президентом, нищити честь і гордість президентського статусу”, – звернулася Тимошенко до Зеленського.

Читайте також  Гройсман піде від Порошенка одразу після перемоги Зеленського: прем'єр назвав причину

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -