У Харкові від отруєння наркотиками помер підліток, ще одного госпіталізовано

Троє підлітків винайняли будинок, щоб відсвяткувати день народження 16-річної дівчини. Під час святкування загиблий вихвалявся, що в нього є наркотична речовина.

У Харкові від отруєння наркотиками під час святкування дня народження помер 14-річний хлопець, його 15-річного товариша у тяжкому стані госпіталізовано.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Харківській області, 2 березня до Немишлянського відділу поліції надійшла інформація про те, що в квартирі багатоповерхівки на вулиці Харківських Дивізій помер 14-річний хлопець.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Як розповів старший інспектор відділу ювенальної превенції УПД Головного управління Нацполіції в Харківській області Юрій Михайлович, поліцією було встановлено, що троє підлітків винайняли будинок у селищі Високий, щоб відсвяткувати день народження 16-річної дівчини, де вживали алкогольні напої та занадто голосно себе поводили.

«Сусіди зателефонували господарю будинку, який попросив молодь залишити домоволодіння. Тоді молоді люди подзвонили 20-річній знайомій та приїхали до неї переночувати. Вранці дівчина виявила хлопців у блідому стані та викликала «швидку», – йдеться у повідомленні.

Лікарі констатували смерть 14-річного хлопця, а 15-річного підлітка у тяжкому стані доставили до лікарні з попереднім діагнозом – отруєння невідомими наркотичними речовинами.

16-річна дівчина розповіла, що під час святкування дня народження загиблий вихвалявся, що в нього є наркотична речовина. Однак, де він її взяв, хлопець не повідомив.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань Немишлянського відділу поліції за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу. Всі обставини пригоди встановлюються.

 

Читайте також  Україну накриють затяжні зливи і спека: де розгуляється негода

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -