Три кімнатні рослини, які володіють потужними магічними здібностями

Експерти в галузі езотерики розповіли про те, що деякі кімнатні рослини володіють потужним енергетичним полем і їх можна сміливо назвати чарівниками, які приносять користь.

За словами експертів, представлені нижче кімнатні рослини володіють магічними здібностями і їх корисно тримати вдома:

Алое Вера

Ця кімнатна рослина володіє місячною і марсіанською природою. Вона не тільки наділена цілющими властивостями, але і може діяти магічно. Алое захищає господарів будинку від поганих і негативних впливів, а також від нещacних випaдків. З цією метою цю рослину корисно ставити в дитячій кімнаті і майстерні, особливо якщо доводиться працювати з небезпечними інструментами або речовинами.

Сенполія (узамбарська фіалка, кімнатна фіалка)

Має місячну природу. Створює в будинку духовну атмосферу. Необхідно ставити там, де збирається вся родина, це допомагає налагодити гармонію і духовність у відносинах. Крім того, фіалка кімнатна оберігає житло від будь-якого негативу. Її також рекомендується ставити на вікна, особливо ті, що виходять на фасад будинку.

Красула (грошове дерево, товстянка)

Грошове дерево є відомим талісманом на грошову удачу і багатство. З цією метою його рекомендується ставити ближче до робочого місця. Крім того, рослина допомагає зберегти в родині мир, гармонію і затишок. Для цього її ставлять у вітальні або на кухні. Щоб привернути удачу, рекомендується ставити грошове дерево на вікно фасаду житла або при вході.

Читайте також  Тоня чоловіка не мала, не була ні вдoвою, ні рoзлученою, приїхала з малим сином в село. Аж на 90-річчя розказала синові стpашну правду

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -