П’ять жіночих імен з дуже сильною енергетикою

Навіть ті, хто скептично ставиться до езотерики і віддає перевагу більш раціональним і матеріальним поглядам на речі, не можуть не погодитися: ім’я – це не порожній звук.

Є люди, яким підходять певні імена, а є імена, які визначають характер. Жіночі імена часто надають найнесподіваніший вплив на своїх власниць.

Ось 5 імен, внутрішня сила яких особливо виділяється серед інших.

1. Вікторія

Вона ж переможниця. В житті, в коханні і в роботі. Незважаючи на те, що у неї є свої слабкості, Віка володіє колосальною силою і потенціалом. Вікторії нерідко змагаються з чоловіками і перемагають. Правда, прагнення завжди здобувати перемогу може зіграти в особистому житті злий жарт. Саме Вікторії рідше за інших знаходять чоловіків на все життя, оскільки тільки сильний чоловік може ужитися з нею під одним дахом. Звичайно, в будь-якому правилі бувають виключення, але вони тільки підтверджують правило. Дуже цінним є в Вікторії інше: в складні моменти вони не тільки не залишать чоловіка, але і стають з ним пліч-о-пліч, навіть якщо потрібно буде протистояти цілому світу.

2. Наталія

Енергія у Наталій стабільна. Вони справжні, стійкі, тому зламати таких жінок дуже важко. Сильні і слабкі сторони імені Наталя настільки збалансовані на відміну від інших жіночих імен, що можна сказати, що ці жінки – сама гармонія. Результати, яких домагається жінка з ім’ям Наталія, нехай не є геть винятковими, але стабільно гідні. Загадковість і особлива жіноча аура, які оточують це ім’я, притягують сильну стать як магніт. Може бути, саме цим можна пояснити таке захоплення іноземців дівчатами на ім’я Наталія? До того ж перекладається це ім’я як “рідна”.

Читайте також  Жіночі імена, які приносять Удачу, Успіх та можуть бути оберегом

3. Олена

Олена перекладається як “ясна”, “світла”. При величезній кількості достоїнств ці жінки мають всього лише один недолік – слабку уяву. В іншому ж Олени – відмінно ладнають з логікою і дуже швидко вбирають нові знання. З них виходять хороші, мудрі начальники. А які вони дружини і мами! Олени притягують до себе своїм сонячним характером чоловіків, друзів. Кохання Олени, як правило, довге і щасливе.

4. Тетяна

Таня – це прекрасна жінка, життєва стихія якої – будинок і сім’я. Навколо неї витає особлива енергія затишку, тепла і доброти, яка так подобається людям які знаходяться в її компанії. Тому будинок Тетян часто повний гостей, та й в особистому житті все зазвичай йде на лад. Саме ім’я означає “упорядниця”. Діти у них, як правило, оточені здоровою материнською турботою і теплом, тому вони ростуть добрими і щасливими. Іноді з нею може бути нудно, але цей маленький недолік просто меркне на фоні достоїнств.

5. Ірина

Зараз не так часто зустрінеш юних дівчаток і дівчат з ім’ям Ірина, хоча ще зовсім недавно воно користувалося величезною популярністю. Його носії мають неймовірно сильну енергію. Життя Ірин наповнене по вінця цікавими людьми і подіями. Вони благополучні, щасливі і дуже красиві, причому не тільки зовні, але і внутрішньо. Завдяки поєднанню “розум + привабливість”, вони стають справжніми акулами бізнесу і з завидною легкістю ведуть справи. Для чоловіків – це гідні суперниці, але в той же час дуже привабливі жінки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -