Сьогодні відбудеться перший півфінал Нацвідбору на Євробачення: де і коли дивитись та як голосувати (відео)

Транслюватиме Нацвідбір на Євробачення телеканал СТБ та «UA:Перший».

Сьогодні відбудеться перший півфінал Національного відбору на Євробачення. Початок прямої трансляції о 19:00.

Транслюватиме Нацвідбір на Євробачення телеканал СТБ та «UA:Перший». Зазначимо, що на сайті УНІАН також можна буде подивитись Нацвідбір наживо.

Голосування глядачів та суддів за учасників Нацвідбору відбуватиметься паралельно. Час початку та завершення кожного окремого періоду голосування глядачів оголошуватиме ведучий Сергій Притула в прямому ефірі.

Всього учасників першого півфіналу вісім і кожному з них буде присвоєно номер від «1» до «8», що і є кодом, за яким глядачі голосуватимуть за улюбленого учасника. Кількість учасників може бути зменшено, про що має поінформувати ведучий у прямому ефірі до початку голосування.

Результати глядацького голосування додаються до результатів голосування суддів, після чого стане відомим загальний результат. У фінал Нацвідбору на Євробачення потрапляють три учасники першого півфіналу, що набрали найбільшу кількість балів.

Результати глядацького та суддівського голосування повідомить Сергій Притула в прямому ефірі.

Загалом у Нацвідборі візьмуть участь 16 артистів та гуртів. У першому півфіналі за Євробачення боротимуться The Hypnotunez, LETAY, VERA KEKELIA, ЦеШо, YUKO, MARUV, Brunettes Shoot Blondes, BAHROMA.

The Hypnotunez -«Hey»

LETAY – «Мила моя»

ЦеШо – «Hate»

YUKO – «GALYNA GULIALA»

Brunettes Shoot Blondes – «Houston»

BAHROMA – «Назавжди-Навсегда»

MARUV – Siren Song

Як повідомляв УНІАН, прямі ефіри Національного відбору-2019 відбудуться 9, 16 (півфінали) та 23 лютого (фінал). З 9 лютого в прямих ефірах оцінювати виступи учасників і разом з глядачами вибирати пісню, яка представить Україну на Євробаченні, будуть Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов.

Учасник від України виступить у першому півфіналі конкурсу, який відбудеться 14 травня.

 

 

Читайте також  Вирубка лісів - не головне: вчені назвали глобальну причину повеней в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -