Як люди власноруч блокують свій успіх та достаток. Не повторюйте цих помилок!

Сьогодні На Волне розповість про головні перешкоди, які є у дуже багатьох людей. Вони блокує процвітання і успіх практично в кожній сфері життя! Що ж це таке?

Це внутрішнє, підсвідоме небажання людини приймати що-небудь у своє життя.

Простий приклад. Коли людям приносиш подарунки, пригощаєш їх чимось просто так, робиш послугу безоплатно, одиниці відразу приймають це з вдячністю. В основному, ти відразу чуєш: «Та ладно! Навіщо? Та ти що, припини! Не варто». Тобто, по суті, ти робиш людям добро, а тобі чемно кажуть «Спасибі, але не потрібно».

Проблема в тому, що ми навчилися здорово віддавати, але приймати і пожинати плоди своїх пожертвувань – не вміємо. Навіть на «спасибі» відповідаємо не “будь ласка”, а «Нема за що!»

Що робити?

Твій внутрішній стан транслюється в світ, проявляючись у дрібницях. А що ти транслюєш – те і отримуєш в результаті. Якщо ти не вмієш приймати елементарну, маленьку подяку від людей, то як ти приймеш великі можливості і подарунки долі?

Починай приймати все хороше, що приходить в твоє життя! Прямо з сьогоднішнього дня! Відкрий своє серце для будь-яких подарунків і знаків уваги до твоєї персони.

Поступилися місцем в транспорті – посміхнися і сідай. Пригощають чимось – з вдячністю прийми. Хочуть тобі зробити подарунок – так на здоров’я! З цього дня ніяк кокетливих «та не варто», «не потрібно», «навіщо було так витрачатися». Тільки подяку! Тільки прийняття!

І чим більше твоє серце буде відкриватися, тим більше ти будеш транслювати в світ енергію подяки. І почнуть відбуватися дива! Ти, немов магніт, почнеш притягувати нові можливості і щасливу долю.

Читайте також  Коли подруга – ворог

Найголовніше, дякуй Бога за кожен день, за кожен шанс, за кожне благословення, за кожну радість. За життя, за подих, за те, що маєш привілей відчувати, давати і брати.

Ця проста річ відкриє перед тобою дуже багато дверей і потоки благословень хлинуть в твоє життя!

God Bless!

P.s. І, будь ласка, коли тобі кажуть “Спасибі”, відповідай з радістю «Будь ласка»

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -