Стали відомі подробиці роману Потапа з Настею Каменських

Нещодавно Мережу підірвала новина про те, що Потап розлучився зі своєю дружиною Іриною Горовою, продюсером і власником MOZGI Entertainment, яка зізналися, що вже два роки вони з Потапом не живуть разом. У слід за цією інформацією, публіка почала активно обговорювати чутки про те, що Настя Каменських вже давно є для Олексія Потапенка другою половиною не тільки на сцені, а й в особистому житті.

В одному з інтерв’ю мама репера дуже неоднозначно висловилася про відносини Потапа і Насті, чим створила черговий сплеск серед шанувальників зіркового дуету:

А ось з кого Льоша бере приклад – так це Настя. Жінка, яка знаходиться поруч, теж, напевно, йому говорила – мовляв, давай, схудни. Вона просто робила свою справу, придбала відмінну форму, про яку мріяла і стала для нього прикладом. Він теж не дурень – зрозумів, не можна інакше і зайнявся собою. Настя – його муза у всіх сенсах цього слова. Не тільки творча – але і по життю.

Але і це ще не все, далі в інтернет просочилася інформація, нібито з близького оточення пари, що цього літа повинне було відбутися весілля Потапа і Насті, але через травматичний стрибок з парашутом напарниці репера цю подію відклали. До сих пір ніхто з артистів дані чутки не прокоментував.

Але днями журналістам української програми «Зірковий шлях» вдалося поспілкуватися з Потапом, репер був небагатослівний:

Офіційна інформація, яку ми подавали останньою – це те, що ми з Іриною Горовою розлучилися. Все інше домисли і журналістські вигадки. Коли я захочу поділитися своїм особистим життям, я обов’язково розповім журналістам вашої програми, що я закоханий в таку-то жінку. Я хочу на ній одружитися. І я вам розповім.

Також стало відомо, що син Потапа і Ірини Горової – Андрій не знає, що батьки розлучилися, мама і тато поки вирішили поберегти психіку дитини.

Джерело – bdzhola.com

Читайте також  На Закарпатті запустили нову сонячну електростанцію "Гута-2"

Шукайте деталі в групі Facebook