Чи можна дарувати рушники і що слід зробити, якщо вам все ж піднесли такий подарунок

Рушник у подарунок – одна з найбільш частих ідей презенту, особливо, якщо мова йде про День народження. Але чи можна підносити рушник в подарунок?

Коли рушник у подарунок хороша прикмета

Прикмета «дарувати рушник» має кілька тлумачень і всі вони виходять з традицій. Хороша свідчить, що дарувати рушник можна. Але хорошим цей подарунок буде якщо у вашій країні/сім’ї/суспільстві підносять таку річ, щоб продемонструвати свою повагу.

Атрибут виконує функцію оберегу, він (як правило) розшивається спеціальними символами, орнаментом, бажано вручну дарувальником, іноді заговорюється. Такий рушник передається з рук у руки в роду. Але і в цьому випадку є люди, які дотримуються різних думок. Хтось вважає, що все-таки краще не дарувати таку річ, а просто віддавати.

В далекі часи дівчина мали для свого коханого вишити рушник, щоб показати, наскільки сильно вона його кохає. Для свекрухи ж у дар приносили розшитий рушник, щоб продемонструвати, що невістка працьовита, здатна дівчина.

Прихильники хорошою трактування прикмети все-таки кажуть про те, що предмет може принести негатив. Однак тільки в тому випадку, якщо подарований він був у високосний рік.

Біоенергетики та екстрасенси частково поділяють гарну прикмету, але кажуть про те, що до вишитих рушників все-таки потрібно ставитися з обережністю. Наприклад, подарований він може бути не дуже хорошою людиною, заряджений поганою енергією. Тому, подібні предмети беріть тільки з рук тих, кому ви довіряєте.

Як відомо, рушник – поширений атрибут, без якого не проходять вінчання, хрещення, тому купувати його довіряйте тільки надійній людині. Ви повинні бути впевнені, що ця людина разом з розшитим рушником принесе у ваш дім щастя. любов і благополуччя, але ніяк не горе.

Читайте також  Зніміть це негайно: Crocs здивували взуттям на підборах(фото)

Що стосується махрових, вафельних рушників без нанесення спеціальних символів, з ними не пов’язані негативні прикмети і якраз їх можна дарувати в будь-який час.

Погані прикмети з подарованим рушником

Не всі дотримуються гарного трактування прикмети і більше схиляються до негативного. Згідно них рушник – невідповідний подарунок на День народження та будь яке інше свято.

Такі люди впевнені, що кожний окремий рушник не несе негативної енергетики, але є неприємним символом – якщо піднести такий дар імениннику, то на його голову обрушаться хвороби, неприємності, можливо швидке розставання з близькими.

У багатьох людей рушник асоціюється з похopонами. Адже саме їх вивішували на вікнах, коли хтось помиpав або виносили небiжчика – закривали рушником, ним же підв’язують учасників траypної процесії. Відповідно, такий дар може вказувати на хворобу, смepть, погіршення положення.

Інше повір’я говорить про те, що цей атрибут схожий з шарфом і вказує на дорогу. Тому подібний подарунок віщує тривалу подорож, розлуку з близькими і коханими людьми.

Як купувати і що робити з подарованим рушником

Якщо від подарунка не відкрутитися, і вам доведеться вибрати його в дар, то дотримуйтеся таких рекомендацій, щоб презент не завдав шкоди людині. В першу чергу не зупиняйте свій вибір на білому кольорі. Краще це буде кремовий, світло-бежевий, але не білий (асоціація з поховальними атрибутами). Підійде вафельний, махровий, але не лляний.

Річ повинна бути в упаковці. Причому ви повинні купувати відразу у цій упаковці. Брати товар, який знаходився на вітрині, його чіпали руками інші люди, залишаючи свою енергетику, не потрібно. Як раз такий подарунок може бути небезпечним, так як він накопичив на собі енергетику інших людей і сказати, чи вона була позитивною, неможливо.

Читайте також  Назустріч 8 березню: 10 важливих порад чоловікам

Щодо візерунків думки розходяться. Хтось вважає, що повинен бути нанесений якийсь малюнок (обов’язково потрібно серйозно підійти до тлумачення зображених елементів, так як вони мають велике значення і можуть нанести відбиток на життя одержувача).

Хтось вважає, що краще, щоб на ньому не було малюнків – предмет буде нейтральним. В даному випадку ви можете вибрати ту позицію, яка вам ближче.

Якщо річ була піднесена вам і ви не впевнені, з яким настроєм її купували, заговорювали, брали з вітрини, дотримуйтесь кількох правил, які допоможуть захиститися від можливого негативу. В першу чергу приймайте річ правою рукою, в момент отримання подумки прочитайте молитву Отче наш, можете дати викуп (кілька монет, які нейтралізують негативне значення прикмети).

В домашніх умовах можете окропити святою водою, прочитати молитву Отче наш. Ці дії повинні нейтралізувати можливий негативний вплив. В крайньому випадку можна спалити подарунок.

Важко сказати, хорошим або поганим подарунком стане рушник. Лляний, розшитий або повністю без візерунків – дар буде в будь-якому випадку хорошим якщо подарований близькою людиною, яка вклала у нього своє тепло, доброту, частинку позитивної енергії і подарувала від усього серця. Річ піднесена зі злим умислом у будь-якому випадку буде нести відбиток негативу.

Тому, якщо подарувала рушник не зовсім приємна людина, краще освятити його.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -