Яким буде рік Свині для жінок?

5 лютого 2019 року біля керма стане Жовта Земляна Свиня і правитиме до 24 січня 2020 року. Вона завершує дванадцятирічний цикл східного календаря.

Обкладинка спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

2019 рік стане особливо щасливим для знаків зодіаку водної стихії: Рака, Скорпіона, Риб. Також улюбленцями Фортуни стануть: Телець, Лев, Водолій. На практиці небесний протекторат буде виглядати як виконання всіх бажань, в тому числі заповітних. Обставини в 2019 році для згаданих знаків будуть складатися так, що вони і не захочуть, а здобудуть перемогу, але розслаблятися не варто – Фортуна любить сильних і наполегливих.

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

Жінка Овен

Жінки можуть похвалитися тим, що Жовта Свиня в 2019 році дарує їм найвищий рівень привабливості, на що, природно, звернуть увагу чоловіки. Не варто при цьому сподіватися на міцні і довгострокові відносини. Головне – отримати задоволення, якщо тільки жінка незаміжня. Присутня можливість кар’єрного росту, збільшення зарплати. Керуючі якості жінок на висоті, а останнім часом спостерігається ще більший прогрес.

Будуть і проблеми зі здоров’ям. На них потрібно звернути особливу увагу. Не варто запускати хвороби, особливо якщо вражений життєво важливий орган. За необхідності слід відвідати лікаря.

Сприятливі періоди. На початку року буде більше романтичних пропозицій від чоловіків, відносини, інтрижки. У плані фінансів круглий рік все має бути стабільно.

Несприятливі періоди. Вони в основному пов’язані зі здоров’ям. З квітня може спостерігатися загальне нездужання, підвищується ризик «зловити» якусь інфекцію, можуть з’явитися проблеми з серцево-судинною системою, тиск буде нестабільним. Восени будуть турбувати часті головні болі, мігрені.

Жінка-Телець

Останні місяці 2019 року піднесуть сюрпризи. Все трапиться так несподівано, що скоріше приведе до стресу, ніж до радості. Тому треба тримати себе в руках, правильно оцінити обстановку. У більшості випадків «Так!» – найкраща відповідь на несподівану пропозицію. Вам можуть запропонувати руку і серце або ви несподівано можете дізнатися, що чекаєте появи дитини. Пам’ятайте: все це змінить ваше життя на багато років вперед, і від того, як ви приймете зміни, залежатиме ваше подальше життя.

Зі здоров’ям серйозних проблем не буде. Можливе загострення хронічних захворювань, якщо такі є. Проблеми можуть виникнути з системою травлення.

Сприятливі періоди. Найкраще на роботі жінка буде відчувати себе ближче до кінця року. Для влаштування особистого життя найкраще підійде період з липня по серпень. Це час бурхливих нових романів, деякі з яких можуть продовжитися серйозними стосунками і заміжжям.

Несприятливі періоди. Найгіршою буде літня пора. Так, для любовних відносин саме те, але в іншому не варто сподіватися на сонячні дні. На роботі доведеться працювати багато з великою віддачею. Гранично уважними потрібно бути бухгалтерам, аудиторам.

Жінка – Близнюк

Представниці прекрасної половини знаку можуть задуматися про навчання. Це може бути як підвищення кваліфікації, так і отримання додаткової освіти. Зірки радять не чинити опір подібному душевному пориву і відправитися на курси або прямо до приймальної комісії навчального закладу. Цей рік – прекрасний час для підживлення себе новими знаннями.

Сприятливі періоди. Найпліднішим часом для будь-яких стартів реалізації нових ідей буде початок року – січень і лютий. По максимуму використовуйте цей період для втілення задуманого. Серпень і початок вересня – сприятливий період для тих, хто планує вагітність.

Читайте також  Пенсія для українок у 55 років: Рада ухвалила остаточне рішення

Несприятливі періоди. Будьте пильні в поїздках в березні і квітні. Можливі втрати, крадіжки або інші неприємні інциденти. Не вирушайте в подорож на самоті, краще взяти з собою когось. Жовтень може принести серйозні клопоти, пов’язані з родичами, особливо з дітьми. В кінці листопада отримаєте неприємні звістки здалеку.

Жінка – Рак

Прекрасна половина знаку в цьому році виявить потребу в самореалізації. Займіться тим, що вам до душі, нехай навіть це не буде приносити прибутку. У наш час можна вивчити все що завгодно, маючи тільки доступ до Інтернету. Головне – бажання самовдосконалюватися і дізнаватися щось нове, а можливостей буде хоч відбавляй. Також астрологи радять налагодити відносини з близькими людьми, з якими ви перебуваєте в сварці тривалий час. Підтримуйте спілкування з далекими родичами, бо можуть виникнути непередбачені ситуації, в яких ви звернутися до них за допомогою.

Сприятливі періоди. З початку року і до кінця лютого – сприятливий час для зачаття дитини (для тих, хто планує вагітність). У вересні вас чекає велика покупка, про яку ви давно мріяли. Це може бути автомобіль або нерухомість. До кінця року готуйтеся до приємних сюрпризів від членів сім’ї.

Несприятливі періоди. В березні вас можуть наздогнати невеликі проблеми зі здоров’ям. Не затягуйте з лікуванням. У серпні уникайте сумнівних фінансових операцій, бо є ризик обману.

Жінка – Лев

Лев-жінка цілком самодостатня особистість. Однак проблеми в рік Жовтої Свині не обійдуть її стороною. Проблеми з крутим норовом дадуть про себе знати в сімейному житті. Найважче буде в першій половині року. Головне – «не наламати дров» до того, як все нормалізується. Стримувати свій характер і емоції – основне правило для Левів в 2019 році. У кар’єрі жінки намічаються серйозні зміни, якщо та, в свою чергу, сама собі все не зіпсує. Проте хороші моменти будуть чергуватися з поганими. З ними доведеться боротися, інакше є ризик втратити все. Знайте: наявність хороших друзів, особливо в другій половині року, серйозно полегшить життя.

Сприятливі періоди. Починаючи з осені, Леви пожинатимуть плоди своєї наполегливої ​​праці. Нормалізується фінансовий стан Левів. В особистому житті також варто відзначити період з середини осені до кінця грудня. Саме в цей період сімейне життя оживе і нібито отримає друге дихання.

Несприятливі періоди. Гороскоп не обіцяє доброго настрою протягом першої половини року. На них чекають проблеми на роботі, сутички з колегами. Що стосується здоров’я, то тут, навпаки, друга половина року буде завдавати певні занепокоєння. Виникнуть проблеми з травною системою і опорно-руховим апаратом через постійні стреси.

Жінка – Діва

Представниці знаку будуть мати успіх у чоловіків, на роботі, навіть матеріальний добробут додасться, але не набагато. Головне – заховати негативні емоції подалі від оточуючих. У сімейному житті будуть проблеми. Слід правильно оцінювати свої можливості і емоції по відношенню до інших. Різке слово здатне зіпсувати відносини. Жінкам – Дівам доведеться багато працювати.

Сприятливі періоди. Друга половина року стане найбільш спокійною і стабільною. Після весняного періоду бурхливий вир подій трохи зменшить оберти. В кінці літа вдасться отримати довгоочікуваного чоловіка в якості супутника життя на довгий час.

Несприятливі періоди. Період з березня по червень вважається найбільш несприятливим. На роботі буде багато роботи, яку доведеться вирішувати саме в цей час. На сім’ю часу не вистачатиме. Звідси часті сварки з близькими. Відпочити або піти у відпустку не вдасться. А якщо ж все-таки Вам вдалося знайти «вікно» в цьому хаосі, настійно рекомендується не виїжджати дуже далеко. Можуть виникнути непередбачені обставини, пов’язані з роботою.

Читайте також  Зеленський назвав терміни запуску ринку землі: чого чекати українцям

Жінка – Терези

Зірки обіцяють жінкам плідне творче життя. Прилив сил і енергії дозволять здійснити довгоочікувані плани. Не пропустіть шанс, який вам випаде. Цілий рік буде плідним, будь-яка дорога вам до снаги.

Терези-жінка доб’ється успіхів не тільки на професійній ниві, а й у любові. Однак необхідно пам’ятати про самоконтроль. Підвищена емоційність стане причиною сімейних конфліктів. Шукайте в собі сили стримати порив гніву, а також вмійте вибачатися. Такий підхід до сімейних відносин допоможе побудувати гармонію в рік Свині.

Забути про емоції варто і на роботі. Адже початок року стане часом важким, але плідним. Долаючи перешкоди на шляху до мети, ви отримаєте безцінний досвід і гідну винагороду в результаті. Сприятливий рік і для бажаючих спробувати себе в новій сфері діяльності. Очікувати фінансової віддачі можна ближче до літа.

Навесні жінкам знаку Терези варто відправитися у відпустку, провести цей час краще з близькими людьми.

Сприятливі періоди. Друга половина року виявиться для жінок доленосною. Одиноких представників знаку чекають весільні клопоти в кінці року. Сімейні пари відчуватимуть баланс у відносинах.

Несприятливі періоди. Нерозуміння, підвищена емоційність, відсутність достатку, проблеми на роботі – все це припаде на початок року. Не варто проявляти активність у зав’язуванні нових відносин в травні-квітні. Нові романи принесуть тільки розчарування.

Жінка – Скорпіон

Жінки зіткнуться з проблемою перестановки ролей зі своїм партнером. Найімовірніше, ви звалите на себе занадто багато чоловічих обов’язків і почнете тягти за собою всю сім’ю, як паровоз. Це негативно позначиться на вашій жіночності. Постарайтеся не допустити охолодження до себе своєї другої половини і краху відносин через прагнення тотально усіх контролювати.

Ваші діти теж можуть відчути на собі негативні наслідки прийняття вами ролі глави сімейства. Замість м’якої, уважної і турботливої мами вони почнуть бачити в вас другого тата в спідниці, і це відіб’ється на довірливих стосунках.

Сприятливі періоди. Гороскоп обіцяє багато приємних моментів навесні. Культивуйте в собі жіночність – це благотворно позначиться на всіх сферах життя. У серпні вас чекають приємні новини, пов’язані з дітьми. Осінь – час для вдалих покупок. Грудень – гарний час, щоб відвідати старих друзів, яких ви давно не бачили.

Несприятливі періоди. В лютому є ризик отримання травм, тому будьте обережні і дотримуйтесь техніку безпеки в тих місцях, де буваєте. У червні і липні є ймовірність ДТП.

Жінка – Стрілець

Жінкам доведеться нелегко. Як пророкує гороскоп, Стрілець-жінка матиме справу з серйозними труднощами на роботі на зразок плутанини. Проаналізувавши ситуацію, вона зробить правильний вибір. Але не варто приймати раптових рішень, це може тільки нашкодити.

Рік можна назвати сімейним. Будуть, звичайно, проблеми, але в цілому час відмінно підходить для зміцнення сімейних стосунків. Для одиноких дам рік приготував приємний сюрприз у вигляді нових відносин.

Сприятливі періоди. 2019 рік для Стрільця-жінки – це веселі гірки. Найбільш сприятливим періодом стане кінець року, приблизно з початку листопада. У цей час можна перепочити, зайнятися рутинною роботою, насолоджуватися життям з сім’єю. Можна йти на роботу, не боячись за своє майбутнє, гроші прийдуть обов’язково.

Читайте також  Укрзалізниці загрожує загибель: стало відомо про проблеми перевізника

Несприятливі періоди. Нелегкою буде осінь. Невеликі проблеми на роботі можуть вибити з колії. З начальством в цей час краще не сперечатися, а показати все, на що здатні. Сімейне життя також буде перевірятися на міцність. Нічого серйозного, але варто думати, перш ніж щось зробити або сказати коханим.

Жінка-Козеріг

Як пророкують зірки, ви будете почувати себе нудно на початку року, однак вже навесні все зміниться. З’явиться можливість домогтися успіху на роботі і в особистому житті. Пора штурмувати нові висоти, хоча це буде і непросто. Як завжди, Козеріг покладе на себе більше відповідальності, ніж можна. В даному випадку тендітній і ніжній жінці буде важко нести цей тягар на своїх плечах. Якщо партнер не захоче проявити ініціативу, варто задуматися про розрив відносин.

На роботі, зазвичай енергійні трудоголіки Козероги раптом стануть менш сміливими в прийнятті важливих рішень. Це може вплинути на їх подальший кар’єрний ріст. Деякі шанси будуть втрачені.

Сприятливі періоди. Перша половина року підійде, щоб без проблем розібратися з поставленими завданнями на роботі, завершити старі проекти, почати нові і довести їх до завершення. Починаючи з середини літа, чекає прихильність начальства і людей. З цього моменту Козероги можуть пожинати плоди своєї праці.

Несприятливі періоди. З початку року і до середини літа зірки не рекомендують залишати свій будинок надовго. Та й відпустку брати не варто. Це може вилитися в проблеми на роботі. Сімейні стосунки теж будуть перевірятися на міцність в першій половині року.

Жінка – Водолій

Упродовж року представниці цього знаку зодіаку будуть приковувати до себе чоловічі погляди. Це не дивно, бо вони наділені красою, витонченістю і дотепністю.

У рік Свині жінкам зірки обіцяють досягнення багатьох висот. Не в останню чергу це буде залежати від зовнішніх факторів і обставин. Жінок-Водоліїв чекають далекі поїздки, а також відвідування різного роду заходів, де можна знайти нових друзів. А ось про своє життя краще нікому не розповідати.

Сприятливі періоди. Зірки попереджають: усі намічені плани краще втілювати в життя на початку року. Намагайтеся довести до кінця всі свої починання.

Несприятливі періоди. У середині року неприємний енергетичний стрибок виб’є вас зі звичної колії. Намагайтеся завчасно не панікувати. В кінці року зможете повернути собі звичну життєву обстановку і відновити справедливість.

Жінка – Риби

Зірки наділили жінок-Риб не тільки жіночністю і ніжністю, а й сильним характером. Завдяки цьому в 2019 році представниці знаку завжди будуть готові йти на ризик і будь-якими способами домагатися поставленої мети, щоб отримати для себе вигоду. Намагайтеся тверезо оцінювати сформовані неприємні ситуації. Ви повинні проаналізувати попередній рік, щоб майбутній був більш вдалим. Це не означає, що ваші негаразди закінчаться, але в рік Свині вони будуть легше вами переноситися.

Жінці, що зв’язала себе з бізнесом, зірки радять не відмовлятися від ділових пропозицій.

Також астрологи радять присвятити 2019 рік пошукам особистого щастя.

Сприятливі періоди. Приємні моменти очікують у весняний період, удачі на роботі будуть переслідувати вас, на робочому фронті очікуються зміни. Як обіцяє гороскоп, Риби-жінки весь рік, крім осіннього періоду, будуть відчувати себе богинями, їм все вдаватиметься.

Несприятливі періоди. Неприємності протягом року будуть виражатися в незначних сварках з рідними і близькими, наслідком чого періодично буде мігрень. У середині року погіршаться відносини з колегами та партнерами.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -