На вихідних в Україну повертається тепло

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, розповідає zik.ua

Майже на всій території країни в суботу і в неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -15…-1 градус, удень -6…+6. Вітер змінний, переважно східний, північний, південний, північно-західний, північно-східний і південно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається за даними Sinoptik.ua. Уночі від -11 до -6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах -5…-1. Вітер північний, північно-східний та північно-західний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від -10 до -6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -5…-3. Вітер північний, північно-східний і північно-західний, 1-5 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями. На півострові на вихідних опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах -10…-1 градуса, вдень – до -4…+3. Вітер північних і північно-східних напрямків, 2-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура вночі -12…-8 градусів. Денна температура повітря складе -6…-2 градусів. Вітер північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 2-7 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Температура повітря вночі до -15…-5 градусів, удень -3…+4. Вітер східний, північний, північно-східний, південно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі від -12 до -11, удень – від 0 до +2 градусів. Вітер північний і північно-східний, 1-3 м/с.

Читайте також  В Україні різко збільшилась зарплата

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -12…-8 градусів, удень -6…-3. Вітер північних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -