Під Києвом з мисливської рушниці розстріляли авто мера: перші подробиці

На Київщині в Переяслав-Хмельницькому районі невідомі розстріляли авто з мером міста Березань Володимиром Тимченком. За попередніми даними, зловмисники відкрили вогонь з мисливської рушниці.

Як повідомили на сторінці “Березанський медіацентр” в Facebook, подія трапилася ввечері 2 листопада на дорозі з Березані в Переяслав.

“Авто мера наздогнала машина з невідомими особами, з якої вони двічі вистрілили по автомобілю Тимченка, ймовірно, з обрізу мисливської рушниці. Обидва заряди картечі потрапили в ціль”, ‒ пояснили в медіацентрі.

Меру Березані вдалося уникнути поранень і сховатися від переслідувачів. Також відомо, що Тимченко здогадується, хто був замовником замаху.

 

Поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за фактом замаху, організованого групою осіб за попередньою змовою та з застосуванням вогнепальної зброї.

Як писав раніше, у вересні в Одесі невідомі відкрили стрілянину по активісту та волонтеру Андрію Вагапову. В ході нападу його поранили в обидві ноги. Загалом в чоловіка було випущено три кулі, дві з яких в нього влучили.

Читайте також  Не хоче розривати зв'язки з Росією: Ердоган поговорив з Путіним

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -