У Путіна заявили про готовність застосувати ядерну зброю

У Путіна заявили про готовність застосувати ядерну зброю

Росія вже місяць веде відкриту війну в Україні, але спецоперація приносить лише величезні втрати і потужну санкційну відповідь західних країн. На цьому тлі уряд країни-агресора дедалі частіше веде ядерну риторику, погрожуючи всьому світу “ядерним попелом”. Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв знову заявив про можливість застосування “останнього доводу сучасних правителів”.

Про це екс-президент РФ заявив в інтерв’ю російським ЗМІ.

На питання про ймовірність ядерної війни Медведєв відповів, що ніхто не хоче жодної війни, тим більше ядерна війна є загрозою взагалі існування людської цивілізації:

“У цьому сенсі мають рацію ті аналітики, які кажуть, що створення ядерної зброї запобігло величезній кількості конфліктів. Насправді це так. Тому очевидно, що загроза існує завжди. Як колишній верховний головнокомандувач я усвідомлюю її масштаби. Та й усім нашим людям відомо, що метою ядерних засобів поразки країн НАТО є об’єкти на території нашої країни, а наші боєголовки наведені на цілі, які розташовані в Європі та в США, гірше, ніж, напевно, у 1960-1970 роки. Це поза всяким сумнівом”, – заявив Медведєв.

 

Читайте також  Є три причини, чому Путін не завдає масованого ракетного удару після 23 листопада: експерт озвучив їх

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело