Поки батьки були на роботі, маленькі діти заживо згоріли у власному будинку: перші подробиці трагедії

У Київській області сталася жахлива НП. Так, в ніч з 5 на 6 листопада у місті Узин згорів приватний будинок. За оперативною інформацією рятувальників стало відомо, що в результаті трагедії загинули діти і жінка.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на прес-службу ДСНС Київської області. Рятувальники отримали повідомлення про пожежу приблизно о 01.00.

По приїзду пожежників стало відомо, що на вулиці Висока горить приватний будинок розмірами 64 квадратних метри. Пожежу було локалізовано о 02:20 і повністю ліквідовано о 3:47. В результаті події загинули 3 людини, двоє з яких діти 2016 і 2017 народження.

А ось за інформацією поліції стало відомо, що у момент трагедії батьки загиблих дітей працювали в нічну зміну на місцевому заводі. Діти перебували під наглядом сусідки. Також стало відомо, що будинок опалювався обігрівачем.

В даний момент проводяться експертизи для встановлення причини загоряння. Триває досудове розслідування за відкритим кримінальним провадженням за статтею 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

Читайте також  Пожежа на Житомирщині перекинулась на села: людей евакуювали, згоріло вже 39 будинків

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -