Часто (вже двічі) мене запитують, у чому секрет тривалих стосунків з чоловіком. Відповідатиму чесно і прямо

Часто (вже двічі) мене запитують, у чому секрет тривалих стосунків з чоловіком. Відповідатиму чесно і прямо, як чоловікозаводчик зі стажем (14 років без жодних натяків на спробу втечі з боку чоловіка). Секрет дійсно є. Він неймовірно складний. Він практично неосяжний для більшості жінок і майже всіх чоловіків. Але я все одно поділюся. Далі – за всіма звичайними пунктами «секретів стосунків».

1. Як облаштувати з чоловіком спільний побут? Дайте чоловіку спокій. Заходіться облаштовувати побут. Він або приєднається до вас, або ні. У кожного з варіантів є свої переваги. Якщо приєднався і допомагає у побуті, головне – не робіть різких рухів, не видавайте різких звуків, не сполохайте. Взагалі не метушіться. Вони цього не люблять.

2. Як зрозуміти, що чоловік тебе любить? Дайте чоловіку спокій. На канапі чи на кухні, це не принципово. Якщо за рік-два чоловік не зник – можете вважати це достатньою підставою для підозри, що він до вас таки трохи прихильний.

3. Як точно зрозуміти, що ви з чоловіком готові завести дітей? Дайте чоловіку спокій. Це взагалі ні до чого. Ви точно готові, якщо вaгiтність триває вже більше як півроку. Чоловік буде готовий завести дитину, коли побачить дитину. Або не буде. І в такому разі дайте йому спокій.

4. Як завести спільних друзів і знайомих? Дайте чоловіку спокій. Заведіть друзів і знайомих, приводьте їх додому і називайте спільними. Позбавтесь тих, кого чоловік ненавидітиме особливо інтенсивно і він буде готовий до співпраці з приводу інших.

5. Що робити, якщо почуття до чоловіка охололи? Дайте чоловіку спокій. Чоловіки не змінюються, значить проблема у вас. Можливо у вас гopмональний збій чи проблеми з пcихікою. Різке підвищення рівня інтелекту і усвідомленості буття менш ймовірне. Підігрівайте почуття впродовж кількох тижнів, паралельно проходячи обстеження у фахівців. Якщо ви здорові, а почуття не повертаються, замініть чоловіка на іншого і вдайте, що так і було. Минулому чоловіку – дайте спокій.

Читайте також  Квіти не бігають за садівником, а яйцeклiтини за cпepмaтoзoїдaми. А Машка тільки но розлучилася, як вийшла вже на полювання

6. Що робити, якщо ви з чоловіком перестали займатися ЦИМ? Переймайтеся. В жодному разі не давайте йому спокій. Можливо він серйозно хвоpий чи можливо помиpaє. Якщо стане зрозуміло, що він таємно відвідує коxанку – дайте йому спокій.

7. Як організувати веселе спільне дозвілля впродовж довгих років поспіль. Дайте йому спокій. Серйозно. Досягніть того, щоб і він вам дав спокій. Тоді, можливо, ви перетнетеся в онлайні мережевої гри чи на прем’єрі доброї вистави і будете приємно здивовані, коли побачите, що співрозмовник не лише поділяє ваші інтереси, а й живе з вами в одній хаті.

8. Що робити, якщо ви зазнали нacильства з боку чоловіка? Дайте мені спокій. Я не зазнавала і не знаю. На вході у стосунки я маю щось на кшталт фільтру: я душевно розповідаю притчу про те, що у кожного мудака є шия і він колись обов’язково засне. Поки спрацьовувало безвідмовно.

9. Що робити, якщо на вас тисне тягар досвіду попередніх невдалих стосунків з чоловіками, і відтак ви постійно маєте сумніви, ревнуєте, плачете і взагалі мелете дурню. Дайте чоловікам спокій. Є безліч жінок, які ще не пробували і готові ризикнути. Не збираєтеся купувати – не створюйте натовпу і не затуляйте вітрину.

10. Як зрозуміти, що ви дійсно дали чоловіку спокій, а не маніпулюєте/удаєте страждання/бойкотуєте/висаджуєте на почуття провини?

А ось тут і починається недосяжно складне…

(С) Тая Найденко

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -