Вaгiтна Меган Маркл підкорила шанувальників строкатою сукнею Figue Frederica з багатошаровою спідницею і драпуванням (фото)

Другий день перебування герцогів Сассекських у Океанії став не менш насиченим ніж попердній.

Королівське подружжя принца Гаррі та Меган, які вчора розпочали другу частину свого 16-денного туру та прилетіли на острови Фіджі, продовжують виконувати заплановані заходи, пише ТСН

Після вчорашнього урочистого прийома на свою честь, сьогодні в програмі герцогів Сассекських було відвідування кампусу Південнотихоокеанського університету, а також перший сольний вихід Меган як члeна королівської сім’ї в рамках турне.

До університету принц Гаррі та вaгiтна Меган прибули в чудовому настрої, який відповідав їхнім яскравим образам.

Якщо онук королеви Єлизавети ІІ вибрав синю гавайську сорочку і темні джинси, то його дружина буквально підкорила всіх строкатою сукнею Figue Frederica з багатошаровою спідницею і драпуванням.

Вбрання герцогиня доповнила еспадрильями на танкетці та об’ємним клатчем, купленим на ринку міста Сува на Фіджі. Цікаво, що сукня Меган вчергове закцентувала увагу на її помітно округлих формах.

Варто зазначити, що дружина принца Гаррі зявилася на публіці з новою зачіскою, яку прикрасила живими білими квітами.

Під час відвідування університету Маркл вперше самостійно виступила перед публікою як члeн королівської сім’ї. Вона вимовила надихальну промову перед студентами і викладачами навчального закладу.

“Кожен має право отримати ту освіту, яку він хоче. У кожного має бути право на отримання цієї освіти. Особливо це важливо для дівчаток і жінок в країнах, що розвиваються. Надання їм доступу до освіти стане важливим кроком до соціально-економічного розвитку” – заявила відома своїми феміністичними поглядами герцогиня.

Після університету королівське подружжя розділилося і Меган вирушила на перший сольний захід у цьому турі – на чай в резиденції британського Верховного комісара. Там вона ознайомилася з жіночим проектом ООН “Ринки змін”.

Читайте також  Королева далеко не гурман: шеф-кухарі розкрили меню Єлизавети II

А от наступна зупинка неабияк налякала вaгiтну герцогиню. Меган Маркл вирушила на ринок Суви. Однак буквально через кілька хвилин охорона екстрено вивела герцогиню з території маркету, побоюючись за її безпеку через небувалий наплив людей.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -