“Трагічне селфі”: у Луцьку через ефектне фото на даху електропотяга молодик потрапив у реанімацію

Робив селфі і потрапив до реанімації. У Луцьку 19-річний хлопець спробував зробити селфі на даху електропотяга та його вразило струмом. Постраждалого із серйозними опіками доставили до реанімації. Ще двоє 15-річних підлітків звернулися по допомогу лікарів до дитячої лікарні.

Троє хлопців гуляли ввечері біля луцького залізничного вокзалу. 19-річному юнакові та двом 15-річним хлопцям закортіло зробити фото на даху потяга. Старший хлопець виліз на товарний вагон і за мить – у прямому сенсі спалахнув.

“Ви самі розумієте, що таке 26 тисяч кіловат і пройде по тілу людини — це звичайно, небезпечно. Вони, напевно, навіть не встигли піднятися на зерновози”, – розмірковує начальник залізничної станції “Луцьк” Алігайдар Багіров.

На допомогу хлопцеві кинулися випадкові свідки – вони допомогли загасити одяг та викликали “швидку”. Постраждалого із сильним ураженням струмом та опіками третини тіла доправили до реанімації міської лікарні. Медики його стан називають тяжким.

“Забираються некротизовані тканини, щоб стабілізувати стан. Порушення роботи серця – за правило при фізіології ураження струмом. Може бути таке, що називається емболізацією судин”, – звітує лікар-анестезіолог міської лікарні Олександр Голодюк.

До лікарів звернулися ще двоє підлітків, один із яких має незначну травму. Проте після удару струмом такої потужності медики за їхнім станом спостерігатимуть протягом 5 днів.

“В одного є електротравма пацієнта, площею 1% опік кисті руки, в іншого електротравми немає. В іншого просто при надходженні, швидше за все, пацієнт просто перелякався, робочий діагноз як психоз був”, – уточнює лікар-анестезіолог обласної дитлікарні Волині Юрій Радчук.

Читайте також  “Трагедія після Різдва”: Дівчина загинула страшною смертю. Її подруга бореться за життя. Рідні шоковані

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -