Полякова знайшла собі заміну: фото

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Знаменитість показала знімок з недавнього конкурсу пародій в київському торговому центрі «Gulliver». Виявляється, переможницею шоу двійників стала одеська дрег-квін Шпилька.

«Знайомтесь, нова Оля Полякова! Шпилька 👠 @mademuaselle.shpilka — переможниця шоу двійників! Я особисто в захваті від проекту!

Сподіваюся, що конкурс пародій стане щорічним і з кожним разом буде все яскравішим і яскравішим! Дякуємо усім, хто підтримав цю ідею, особлива подяка учасникам і глядачам. Це було круто! 🔥», — поділилася радісною новиною Полякова.

Фолловери ж взялися коментувати побачене: «Мені стара більше подобається 😂✌», «Оля розмножується)))», «Олечка, крутіше за вас ніхто не буде! Ви неперевершена і неповторна!😍😍😍 Любимо!💋💋💋».

«Ольга, скажіть це чоловік з травесті шоу, або щось плутаю?!», «Шикарний чоловік😜😂», «Красоточки які)))», «Було б цікаво, якби сама Оля пішла на конкурс і не пройшла, як було з Чарлі Чапліном!😂».

https://www.instagram.com/p/Bn5jN8wntWp/?utm_source=ig_embed

Читайте також  “Виявили тіло хлопчика на узбіччі дороги”: Школяр загинув у ДТП, повертаючись додому зі святкування Нового року

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -