“Дурненька, товста і нещасна баба – терпи!” – блогер гостро про скандал зі зрадою в сім’ї Ані Лорак

Ані Лорак завжди обговорювали люди, але останнім часом під особливий приціл потрапило її особисте життя. Зовсім нещодавно її благовірного застукали в нічному клубі з чарівною брюнеткою.

Чоловіка Ані Лорак сфотографували з незнайомкою в одному з нічних закладів Києва. На фото видно, що Налчаджиоглу поводиться сміливо. Він мaцaв cтeгна незнайомої дівчини і щось шепотів їй на вушко.

Скандал вибyxнув неабиякий. Журналістам вдалося дізнатися, що дівчиною була тусовщиця Яна Бєляєва. Супутниця Налчаджиоглу торгує одягом в соціальній мережі. Підкинули дров у скандал інші люди. Вони повідомляють, що до одруження з Ані Лорак у її чоловіка не було нічого. Після весілля співачка дала гроші коханому на відкриття ресторанів. Інсайдери також поділилися інформацією, що Мурат постійно знаходиться в колі симпатичних дівчат, поки його дружина гастролює.

Багато хто впевнений, що чоловік Ані Лорак орендує Яні Бєляєвій розкішні апартаменти для таємних побачень. Раніше вони були знайомі. Ходять чутки, що дівчина переїхала до Києва з передмістя, а на гроші Мурата вона зробила собі пластичні опеpaції.

Відомий блогер Олена Міро вирішила висловити свою думку з приводу ситуації, що склалася. “Обабилася Кароліна, набрала зайву вагу, а ніжна душа (хоч і в товстому тілі) вимагала ніжності, романтики і любові. Ось і вибрала собі турка-альфонса, чого вже. Не минуло й місяця, як я писала, що це закінчиться погано – загуляє Балікбей, ой загуляє. Ну, і що ж? Мала рацію”, – написала Міро в своєму мікроблозі.

На цьому Олена не зупинилася, вона також сказала, що товстим дружинам чоловіки будуть змінювати завжди. Дівчина стверджує, що за чоловіками треба стежити, щоб вони не знайшли нікого на стороні.

Читайте також  Життя після розлучення: Вікторія Дайнеко планує нове заміжжя

Проте Миро жаліє Ані Лорак. Блогер вважає, що співачка зробила велику дурницю – залишила надовго чоловіка одного. “Дівчинка вона непогана, хоч і дурненька, як, втім, і багато товстих нещасних баб, які мріють про казкове особисте життя. Східна казка – це гарем наложниць, де чоловік гуляє направо-наліво, а ти – терпи”, – поділилася Олена.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -