Напав і познущався: невідомий згвалтував дитину прямо під будинком

У місті Лозова Харківської області невідомий зґвалтував 14-річну школярку. Це сталося вночі в мікрорайоні №2, повідомляє NewsRoom, посилаючись на джерела в правоохоронних органах.

У поліцію звернулася місцева жителька й розповіла, що біля будинку №23 на її дочку напав невідомий. За словами 39-річної жінки, зловмисник згвалтував дев’ятикласницю і зник. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка зібрала речові докази.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 152 КК України (“зґвалтування неповнолітньої”), йдуть пошуки злочинця. Збоченцю загрожує до 12 років в’язниці.

Нагадаємо, раніше писали про те, що дівчинка намагалася розповісти родичам про те, що робить з нею батько, але її слова не сприймали всерйоз.

Жахлива історія сталася в повіті Горж в Румунії. 14-річну дівчинку протягом року ґвалтував власний батько. Це відбувалося в присутності її молодшого брата і співмешканки чоловіка.

Збоченець знаходиться в розлученні з матір’ю дівчинки, яка виїхала на заробітки до Італії. Після розлучення дівчинка залишилася з матір’ю, а її 13-річний брат – з батьком. Їдучи на заробітки в Італії, жінка залишила дочку під опікою бабусі. Судова інстанція дозволила чоловікові спілкуватися з дочкою. Він забирав дівчинку до себе «в гості» і примушував її займатися з ним сексом.

Читайте також  Вбивство 15-річної школярки під Харковом: слідство знайшло цінного свідка

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -