В Одеській обл. від удару блискавки зайнялася школа

Вигорів останній поверх будівлі, ніхто не постраждав.

 

У Балті Одеської обл. 11 липня близько 00:07 блискавка влучила в будівлю школи і спричинила пожежу на останньому поверсі. Вигорів останній поверх будівлі, ніхто не постраждав. Про це повідомляється на сайті ДержНС Одеської області.

Рятувальники локалізували пожежу о 00:56 та о 3:15 ліквідували. Вогнем пошкоджено три навчальні приміщення, перекриття і дах будівлі на загальній площі 200 м².

“11 липня о 00:07 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання сміття біля будівлі школи в Балті по вулиці Уварова. О 00:09 на місце виклику прибули рятувальники та встановили, що займання виникло на третьому поверсі триповерхової будівлі школи, було оголошено пожежу “1БІС”, – заявили у ДержНС.

Від ДержНС було залучено 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 25 працівників особового складу.

Голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов заявив, що школу відновлять, а на час ремонту дітей розподілять до інших навчальних закладів.

“Співробітники Одеської ОДА вже на місці. Головне завдання — заспокоїти дітей та батьків. Особисто ручаюся, що до 1 вересня всіх 700 учнів постраждалої школи буде розподілено по навчальних закладах. Школу відновимо”, – заявив Степанов.

Як повідомлялося, в Україні погіршилися погодні умови. Зокрема, на київських вулицях після сильної зливи був “потоп”. На середу, 11 липня, синоптики прогнозують дощі.

Читайте також  З'явилися подробиці про жертву зґвалтування копами в Кагарлику та її фото

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -