“Закрив двері і вікна, щоб не лякати запахом розкладання”: Чоловік убив і розчленував маму, дружину і шістьох дітей

Голова сім’ї, дізнавшись, що його шістьох дітей можуть відібрати після скарг дружини, озвірів. Олег Бєлов з Нижегородської області схопився за ніж і влаштував розправу над сім’єю. Після вбивства він закрив двері і вікна, закріпив все будівельною піною, щоб не лякати сусідів запахом розкладання.

Чоловік навіть не забув одягнути гумові рукавички, щоб не заразитися трупною отрутою, коли складав розчленовані тіла в сміттєві пакети.

Першими зникнення дітей помітили вихователі дитячого садка. Коли діти декілька днів не приходили в установу, працівники почали бити на сполох. Наступною захвилювалася мама Юлії Зайцевої. Жінка не могла додзвонитися до дочки і звернулася в поліцію.

Слідчі залізли в квартиру через вікно і були шоковані побаченим: всі меблі були залиті кров’ю, але в самому приміщенні нікого не було. Чоловіка оголосили у федеральний розшук. Його знайшли в садовому будиночку тещі в місті Ковров, де він готувався до чергового вбивства. До цього він прийшов до власної матері, зарізав і розчленував.

Під час затримання він напав на поліцейських, за що отримав кулю в живіт. Лікарі врятували йому життя, але доліковували його вже в СІЗО, де він перебував під посиленим конвоєм поліцейських. В ході слідства виявилося, що загибла дружина часто скаржилася на побої. Вона навіть заявляла, що у чоловіка проблеми з психічним здоров’ям.

– Ще в молодості я зрозумів, що життя вічне. Я хотів полетіти на іншу планету і побудувати там світ, в якому буде тільки добро. Я впевнений, що мої діти воскреснуть, і ми знову будемо разом, – сказав Бєлов на суді.

Після розглядів слідчі завели кримінальні справи стосовно дільничнх Дмитра Обвіліна і Володимира Філімонова, які проігнорували заяви вбитої. Якби поліцейські не демонстрували бездіяльність, звірячого вбивства всієї родини можна було б уникнути. З’ясувалося, дільничні відмовлялися порушувати справу з відома свого начальства. Так під слідство потрапили начальник районного відділу поліції Олександр Вольчак, два його заступники – Ігор Шорін і В’ячеслав Нікітін та начальник підрозділу у справах неповнолітніх Віктор Міллер. Відносно керівників справу припинили, а колишнім дільничним призначили умовне покарання.

Читайте також  Військовий експерт розповів, чи витримає Україна оголошену в РФ мобілізацію

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -