Богдан Юсипчук розповів, чому поїхав на конкурс краси і як став «Містером світу 2018»

Український актор Богдан Юсичук, який нещодавно у Перу здобув титул “Містер світу 2018” та став найкрасивішим чоловіком на планеті, розповів, чому вирішив взяти участь у конкурсі, йдеться у “Світському житті”.

“Я поїхав на цей конкурс, бо хотів бути чимось корисним для України. Окрім того, що я хочу прославити Україну в акторському плані і звичайно взяти “Оскар” – це моя мрія, і бути першим в такому конкурсі – це мені вдалося. Залишився “Оскар”, і я зроблю це обов’язково. Мені треба, щоб про Україну дізналися з хорошої сторони”, – заявив актор.

Цікаво, що у чоловічих конкурсах краси, як і в жіночих, є вихід у плaвкaх, де чоловіки демонструють свою статуру.

“Ми виходили в плaвкaх і нас оцінювали, наскільки пропорційно ми розвинені. Але якщо б це був просто конкурс краси, то ми би просто приїхали в Перу на 5 хвилин, нас би просто подивились і відправили додому, або взагалі б ми просто вислали свої фотографії. Тобто конкурс саме чоловічої краси закінчувався в перший день і починався конкурс стратегів, тактиків і психологів. Тому що дійсно хлопці були набагато пропорційніші ніж я, більшість з них фітнес-тренери, а я актор – правильно міг себе показати, позувати. Напевне сукупність цих факторів якраз і дала мені перемогу”, – прокоментував конкурс Богдан.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що організатори конкурсу краси “Міс Америка” скасували дефіле у кyпaльниках.

 

Читайте також  Автівка на швидкості врізалася у зупинку з людьми, серед постраждалих дворічна дитина (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -