“Лежала на підлозі із зашморгом на шиї”: Наркоман вбив вагітну касирку

У Хмельницькому знайшли убитою 27-річну жінку. Працювала касиркою в одному із банків.

Коли не вийшла на роботу і не перестала відповідати на дзвінки — колеги навідалися до неї додому. Двері квартири були незамкнуті. Колеги знайшли жінку на підлозі із зашморгом на шиї. Відомо, що була вагітна. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

“Підозра впала на 32-річного співмешканця потерпілої. Чоловіка затримали впродовж двох годин в одному з дворів по вулиці Шевченка. Спочатку патрульним надійшло повідомлення від громадян про те, що дивний чоловік ходить босоніж по вулиці. З поліцейськими він поводився чемно, взувся, тож правоохоронці поїхали далі, але за деякий час отримали орієнтування на підозрюваного у вбивстві і зрозуміли, що це той чоловік, з яким вони нещодавно спілкувались”, – йдеться у повідомленні.

Як виявилося, чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння.

“Найімовірніше, що чоловік прийшов до жінки уже “під кайфом”, а коли вона зробила йому зауваження він накинувся на неї”, – додав начальник Південно-Західного відділення поліції Тарас Гуменюк.

Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. На період слідства чоловік перебуватиме під вартою. Його можуть ув’язнити на 15 років або довічно.

 

Читайте також  У Луцьку відмінник прийшов на випускний у костюмі пива: хлопець пояснив свій вчинок (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -