А лікарі і не помітили: дівчина перенесла 7 інсультів за день

Студентка з Норфолка непритомніла кілька разів, але лікарі вирішили, що вона п’яна.

Як повідомляє Clutch.ua Луна Джарвіс з Норфолка, Англія, навчається в Університеті Лінкольна. У звичайний ранок вона прокинулася від дивного поколювання на обличчі. Потім Луна різко знепритомніла. Прийшовши до тями, дівчина звернулася за допомогою до лікаря в університеті, однак він за зовнішнім виглядом визначив, що з нею все добре.«Я відчула, як почала падати, і я просто подивилася на свого друга і сказала: «Допоможи». Це було дійсно страшно».- згадує Луна. «Я намагалася відкрити рот, але це не спрацювало. М’язи обличчя не рухалися, мозок потьмарився, він помирав. І я відчула, ніби лечу вгору, як повітряний змій».

Коли Луні стало погано вдруге, вона викликала швидку допомогу. Медики не змогли повірити, що у такої молодої дівчини може бути інсульт. Вони оглянули її і на всяк випадок відвезли в лікарню. Луна знепритомніла вже втретє, але вже в лікарні. Раптово лікарі заявили, що вона просто дуже п’яна. А до того моменту, коли до докторів нарешті дійшла істина, дівчина пережила вже сім інсультів. Її прооперували, попередивши, що шанс вижити — 50/50.

Луна вижила. Але 20% її мозку не функціонує. Молода дівчина не відчуває своїх пальців, хоча і може ними ворушити. В університеті студентці дали академічну відпустку на півроку, але вона не хоче випадати з життя і продовжує ходити на лекції. Тепер Луна хоче застерегти кожного, адже раніше зовсім про це не замислювалася. «Інсульт може бути у кожного. У суспільній свідомості це хвороба літніх людей, але це не так. Я не намагаюся нікого налякати, я просто хочу підвищити обізнаність і зробити все можливе, щоб допомогти» – пояснює молода дівчина.

Читайте також  Iнвaлідний візок замість весільного кортежу: нескладна опepaція для молодої дівчини обернулася тpaгедією(відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -