“Все! Зима, остаточно, бебебе”: Діденко розповіла, яку температуру слід чекає українцям на Великдень

Погода в Україні на Великдень обіцяє бути по-справжньому весняною.

“Але ночі ще залишаються холодними”, – сказала “Обозревателю” синоптик Наталія Діденко.

“На весь найближчий тиждень Україна отримає хорошу і комфортну погоду. Над нами буде переважати антициклон – область високого атмосферного тиску, яка зазвичай унеможливлює будь-які серйозні опади”, – повідомила вона.

За словами синоптика, “до 8 квітня включно в Україні буде переважно суха погода, хоча 6 квітня є ймовірність збільшення хмарності на заході та півночі України, можливий невеликий дощ. Але вже на Великдень погода буде комфортною”.

У той же час Діденко попередила, що ночі в ці дні будуть залишатися холодними – “невеликий мінус залишається в найближчу ніч (в ніч з 3 на 4 квітня. – Ред.) і в наступну в східних областях України – до 1-3 градусів морозу. На решті території в районі +1…+6, на заході трохи вище”, – повідомила вона.

“Якщо ви збираєтеся до церкви на всеношну службу або просто на природу, одягайтеся тепліше”, – порадила синоптик.

Вона також уточнила прогноз на пасхальну ніч і великодній день – “вони будуть без опадів, ніч свіжа, прохолодна, в районі +1…+4 градусів, а вдень – до +16 градусів; якщо сонце пригріє, місцями може бути до +17…+18 градусів”.

Діденко розповіла і про те, якою буде погода в вихідний понеділок, 9 квітня. За її словами, на Україну чекає “прекрасна погода, без опадів, температура повітря ще вище – до +18…+19 градусів”.

 

Читайте також  В Україні повалить сильний сніг: у яких областях буде -14, а в яких +11 градусів...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -