Бійка між учителями та учнем: Один з викладачів – у лікарні

Поліція розслідує дві кримінальні справи за фактами побиття у школі села Озерна Тернопільської області.

Про це повідомив начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Крета.

“Подія мала місце 6 березня у селі Озерна Зборівського району Тернопільської області. Поліція розглядає зараз дві версії цієї події, оскільки порушено два кримінальних провадження. Дві сторони звернулися в поліцію 8 березня — через два дні після того, як інцидент мав місце”, — проінформував Крета.

Як він зазначив, що до поліції звернулася вчитель-психолог школи через те, що вчитель історії тієї ж школи наніс їй тілесні ушкодження. Опісля надійшла ще одна заява: від вчителя історії цієї школи, який заявив, що йому наніс тілесні ушкодження чоловік вчительки-психолога.

На момент звернення до поліції вчитель історії вже знаходився у Зборівській районній лікарні у відділі травматології з тілесними ушкодженнями. Лікарі констатували в нього легкі тілесні ушкодження. У чоловіка травма руки та забій м’яких частин обличчя.

За версією вчителя, під час уроків він мав конфлікт з сином вчительки-психолога, який є учнем тієї ж школи. Коли конфлікт було вичерпано, чоловік вийшов надвір. У той момент під’їхав батько хлопця і нібито наніс педагогові тілесні ушкодження, внаслідок чого того госпіталізували.

Водночас вчителька-психолог запевняє, що вчитель історії зухвало ставився до її сина — учня цієї школи.

“Вона як вчитель-психолог відповідає за порядок у школі. Напередодні учні 8 і 9 класів між собою посварилися. Жінка прийшла в клас розбиратися. Виявилося, що сталася словесна перепалка, а 11-класники були її свідками. Учителька покликала свого сина і кількох хлопців, аби встановити істину, хто з дітей був неправий. Коли вони розбиралися, до класу зайшов вчитель історії. Він вигнав учнів з класу. Між ним та 11-класником — сином психолога — виник конфлікт. Вони вийшли в коридор, де зчинили словесну перепалку”, — уточнив речник.

Читайте також  Священик УПЦ МП закрив церкву перед трyною із загuблuм воїном АТО

Він додав, що, почувши перепалку, психолог пригрозила записати її на відео як доказ. Це спровокувало вчителя і він нібито вдарив жінку в обличчя.
Наразі порушено два кримінальні провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України і по заяві психолога, і по заяві вчителя історії.

“На сьогодні щодо жінки призначена судово-медична експертиза. Щодо вчителя, який є на стаціонарному лікуванні, ми чекаємо висновок лікарів. Після цього будуть прийняті рішення, опитані очевидці подій”, — зазначив Крета.

Нагадаємо, невідомі в камуфляжній формі побили 20-річного чоловіка у селі Нова Збур’ївка на Херсонщині.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -