Дощі і потепління “накриють” Україну у найближчі дні

В Україні цього тижня варто очікувати сонячну, дощову і теплу погоду. Температура повітря досягне 10 градусів вище нуля.

Укргідрометцентр повідомляє, що 13 березня у північних та східних областях країни буде сонячна погода. У західних, північних та центральних регіонах посиляться дощі. Середня температура становитиме 4-9 градусів тепла вдень та від -4 до +3 вночі.

Синоптики запевняють, що 14 березня на всій території країни, окрім західних регіонів, дощитиме. Середня температура становитиме 5-7 градусів тепла вдень та від -2 до +5 градусів вночі.

Як раніше писала “НАРОДНА ПРАВДА”, синоптики прогнозують, що найближчим часом варто очікувати підвищення температури. Укргідрометцентр передбачає, що в певних регіонах країни температура повітря становитиме 10 градусів вище нуля. Періодами буде йти дощ та мокрий сніг.

Нагадаємо, що 12 березня у західних, північних і в центральних областях України місцями невеликий дощ, на решті території – без опадів. Температура на заході – вдень до 14° тепла; на сході вночі 3-8° морозу, вдень близько 0°. Пориви вітру подекуди сягатимуть 15-20 м/с.

Читайте також  Сергій Притула відкриє фан-зону «Євробачення-2017» на Софіївській площі

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -