Хлопець з дівчиною в Карпатах три доби ховалися від ведмедя (ВІДЕО)

У Карпатах загубилися хлопець з дівчиною з Києва. Вони провели три дні і три ночі в ущелину на горі Драгобрат по сусідству з ведмедем-шатуном, поки їх не знайшли рятувальники.

Про це йдеться в сюжеті “ТСН”, передають “Вікна”.

При цьому в готелі, де вони зупинилися, адміністрація не помітила пропажу гостей. Пошуки почали тільки сьогодні вранці, коли пара лижників не повернулися з курорту в Київ.

Тоді сестра хлопця подзвонила в готель, де жила пара, однак місцева адміністрація відсутність гостей навіть не помітила. Родичі самі знайшли рятувальників, які за соцмережах вирахували, де лижники були в останній раз, а потім на спеціальній техніці поїхали на пошуки.

Ситуація ускладнилася тим, що навколо бродив ведмідь, який прокинувся раніше, а тому голодний і злий, тому рятувальники змушені були діяти обережно.

Пару знайшли через сім годин на гірській ущелині в хатинці, яку пастухи використовують влітку для ночівлі. Таких в горах багато, там зазвичай на всякий випадок залишають дрова і їжу тривалого зберігання. Це і допомогло лижникам протриматися.

Ігор Борисяк фрірайдер, розповів:

“Вони були перелякані. Дівчинка намагалася ще посміхатися через силу. А хлопець був уже обезсилений. Йому залишалося 50 метрів дійти до машини, і він впав на коліна, сили його покинули”

Детальніше – у відеосюжеті.

 

 

Читайте також  Чорногорія придумала нові обмеження для українських туристів: що заборонили

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -