“Мoтoрoшнa знахідка”: в Миколаєві господиня квартири виявила три трупи

У квартирі відчувався сильний запах газу. Як виявилося, господиня здавала подобово квартиру з непрацюючим вентиляційним каналом.


У вівторок, 27 лютого, в однокімнатній квартирі Миколаєва, яка здавалася подобово, були виявлені тіла трьох людей без ознак життя. Про це повідомляють Новости N.

Як розповіла власниця житла, вона здала квартиру подобово постійному клієнтові. Чоловік прийшов за ключами в супроводі двох жінок. Коли наступного дня клієнт не відповів на телефонний дзвінок, господиня приїхала, але двері були замкнені зсередини, на дзвінки і стукіт ніхто не відкривав.

На сходовій клітці було чути запах газу, у квартирі лилася вода. Господиня подзвонила в службу аварійного відкривання дверей. Майстер, який приїхав за викликом, відкрив квартиру.

Тіла двох жінок і чоловіка знаходилися всередині без ознак життя. Чоловік і одна з жінок були знайдені роздягненими, ще одна була повністю одягненою. У квартирі сильно пахло газом.

На місце події прибула швидка допомога, два екіпажі патрульної поліції, аварійна служба газу. Газівники відключили газопостачання, відкрили вікна, провітрили квартиру, після чого співробітники поліції та експерти змогли приступити до роботи.

Після детального огляду місця події тіла загиблих відправили на судово-медичну експертизу.

За попередніми даними, причиною смерті всіх трьох могло стати отруєння газом. У квартирі було встановлено автономне газове опалення. Працівники Миколаївгазу при огляді виявили, що вентиляційний канал не працює.

 

Читайте також  Оце так! Оля Полякова показала фанам відео, як приймає ванну

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -