“Народила вже заміжньою”: Анна Різатдінова розповіла про таємне весілля з Онищенком

Знаменита українська гімнастка 24-річна Анна Різатдінова, яка в листопаді минулого року народила сина від олігарха 48-річного Олександра Онищенка, розповіла, що вийшла заміж. Дівчина також розповіла подробиці знайомства з екс-нардепом і запевнила, що він хороший батько.

Таємницю свого батьківства відкрив сам Онищенко, коли зізнався, що вкотре став батьком: “Я вдячний Ані за сина. Назвали на честь мого батька – Рома. Мама і малюк почувають себе прекрасно. А я? Ну а як може почувати себе чоловік, який знову став батьком. Так, в моєму житті теж бувають прекрасні новини”.

І ось, через пару місяців, володарка бронзової медалі на Олімпіаді в Ріо розкрила відверті подробиці свого знайомства з Онищенко в інтерв’ю “Світському житті”. Зазначимо, що Анна відвідала тиждень моди у Києві, де і дала відповіді на запитання Каті Осадчі.

За словами Анни, мільйонер зміг розгледіти в ній те, чого не помічали інші. Спортсменка познайомилася з олігархом на змаганнях з художньої гімнастики в Європі.

“Спочатку спілкування було на” ви “, все було на відстані, культурно. Колись Олександр Онищенко спонсорував збірну з художньої гімнастики. Так і перетнулися”, – згадала Різатдінова.

Дівчина розповіла, що політик підкорив її не дорогими подарунками, а своїм ставленням.

“Я, можливо, зараз багатьох розчарую, тому що його багато хто знає з боку залицянь. Він любить дарувати машини, прикраси. Але мене він підкорив саме людським ставленням, він в мені побачив те, що багато хто не бачить”, – зізналася Анна. (За паном Онищенко ходить слава знатного ловеласа)

Також Різатдінова вперше зізналася, що народила вже заміжня: “Я віруюча людина, і народити дитину поза шлюбом для мене було б гріхом”.

Читайте також  Сім’я зберігається до того часу, поки цього хоче жінка

Крім того, спортсменка зізналася, що спочатку її батько дуже хвилювався з приводу майбутнього зятя, але після зустрічі з Онищенко змінив свою думку про нього.

“Багато хто мені не вірить, коли я говорю, що він хороший батько, що він багато часу приділяє дитині, особливо, коли я розповідаю, що Саша сам купає малюка. Але це правда, – уточнила Різатдінова.

Нагадаємо, що Аня родом із Сімферополя. З п’яти років її тренувала мама. Колеги по команді прозвали успішну гімнастку “Розеткою” (пішло від її прізвища). Різатдінова дружить з відомими гимнастками Ганною Безсонової і Іриною Блохіною.

Нагадаємо, що у бізнесмена Олександра Онищенка є вже двоє дітей: 22-річна дочка Діана і 15-річний син Олександр.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -