Це не самогубство! Стало відомо причину смерті 10-річної дівчинки, яку знайшли в петлі

Поліція з’ясувала, що 10-річна дівчинка, яку знайшли повішеною на горищі будинку в селі на Одещині, не скоювала самогубство.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, початкова версія “суїцид” не підтвердилася.

Після отримання повідомлення від фельдшера про повішену дівчину з багатодітної сім’ї в селі Нова Іванівка Арцизького району на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

“Встановлено, що після закінчення занять в школі вона пішла додому. В школі під час занять між нею та іншими школярами конфліктів не було”, – підкреслили в главку.

Прийшовши додому, дівчинка переодяглася і відправилася грати зі своїми молодшими братами на горище сусіднього будинку, який також належить її батькам. Як стверджують в поліції, під час гри дитина засунула голову в кільце ізольованого проводу, прив’язаного до дерев’яної опори горища. Після цього дівчинка нібито похитнулася і впала, потрапивши в петлю.

Переляканий молодший брат дівчинки зліз з горища і побіг за допомогою. Повернувся він зі старшими братами. Однак дитина вже була без свідомості. Діти намагалися врятувати сестру, але безуспішно. Переконавшись, що самі не впораються, діти повідомили про трагедію батькам, які, в свою чергу, і викликали фельдшера.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розслідування триває. Остаточна причина смерті встановлюється.

Читайте також  У Польщі готують законопроект, згідно з яким в’їзд до країни нeщeплeним громадянам третіх держав буде заборонений

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -