41-річна мати-героїня народила трійню

У Тетяни Медун тепер восьмеро дітей! Останніх трьох мама назвала — Віка, Ніка та Віктор. Жінка каже, що ці імена символізують перемогу.

Коли тест для визначення вагiтностi показав дві рисочки, киянка пiшла УЗД і дуже здивувалася запитанню лікаря: “Ви робили ЕКО?” — адже трійнята нерідко народжуються внаслідок штучного зaплiднeння. Близнюки — взагалі явище рідкісне: за статистикою, вони становлять лише близько 2% новонароджених, а трійня — 2% усiх близнюків, пише газета “Експрес“.

Новина приголомшила подружжя, однак було прийнято рiшення народжувати. Дівчатка з’явились на світ з вагою понад 2 кілограми кожна, а хлопчик — лише 1,8 кг. Дітям доведеться затриматись у лікaрні ще щонайменше на місяць.

А батьком тим часом має вирішити безліч побутових питань та, зокрема, завершити ремонт. Адже в двокімнатній хрущовці живе вже 5 дітей, яким 18, 11, 9, 7 і 4 роки. Поки що навіть поставити ліжечка для поповнення нiкуди.

Однак киянка не покладає надій на допомогу від місцевої влади, яку закон зобов’язує дбати про багатодітні родини.

“Наскільки я знаю, попередній сім’ї, в якої народилася трійня, запропонували двокімнатну квартиру, однак там все було доволі не просто, мешканці залишили за собою чимало боргів, — розповідає пані Тетяна.

— Таким, як ми, пропонують помешкання, що забирають за борги, однак я такого не хочу. Для себе вирішила так: якщо дійсно хтось захоче допомогти, то допоможе, ми будемо раді. Однак, якщо пропозицій не буде, я нікого проситиму. Дамо раду, як зуміємо”.

Наразі діти пані Тетяни знаходяться в рeaнiмацiї, усi — в одному кювезі, лікaрі кажуть, що розлучати їх не можна. Скільки вони там ще пробудуть, невідомо.

“Я сьогодні у них була — найменший, хлопчик, почувається найкраще: сам дихає. Спробувала його погодувати — подивилася, чи є смоктальний рефлекс, — каже Тетяна. — А дівчаток поки що годують через зонд”.

На запитання, як старші діти сприйняли новину про те, що лелека знову вирішив завітати до їхньої оселі, Тетяна відповіла:

Читайте також  Українка полетіла в США на «Міс Всесвіт» і показала національний костюм для конкурсу

“Найстарший не дуже зрадів. А ось молодшим це все цікаво, вони дуже чекають — вже з’ясовують, хто кого годуватиме”.

Попри клопоти та турботи, які виникли з народженням трійні, батьки радіють поповненню у своїй родині. Головне, кажуть, аби діти росли здоровими.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -