Геніальне виправдання чоловіка, якого дружина зacтyкaла в лiжкy з іншою

Дружина повернулася додому раніше звичайного і виявила чоловіка в лiжкy з вельми привабливою молодою особою. І була настільки вражена побаченим, що спочатку розплакалась, а потім закричала на чоловіка:

– Ах ти, невдячна свиня! Як ти посмів вчинити так зі мною, вірною дружиною і матір’ю твоїх дітей! Все, я йду! І негайно вимагаю розлучення.

Чоловік вислухав її і відповів:

– Почекай хвилинку, кохана, і я поясню тобі, що сталося.

– Гаразд, давай, викручуйся, тільки май на увазі, це останнє, що я готова почути від тебе.

Підбадьорений наданою йому можливістю, чоловік почав виправдовувальну промову:

– Дорога, ну, я збирався сідати в машину, щоб їхати додому, і ось ця молода жінка попросила мене підвезти її. Вона виглядала такою беззахисною і нещасною, що я пожалів її і посадив у машину. По дорозі я звернув увагу, яка вона худа, брудна і погано одягнена. До того ж, як вона сказала, вже три дні нічого не їла.

Із співчуття я привіз її до нас і напоїв гарячим шоколадом, від якого ти відмовилася з тієї причини, що від солодкого товстієш. А ця бідолашна випила все залпом. Вона була брудною, і не дивно, що я запропонував їй прийняти ванну. Поки вона милася, я побачив, що її одяг в дірках і викинув його в смітник.

Далі я подумав у що її одягнути, і дав їй модні джинси, які ти не одягала чотири роки, посилаючись на те, що вони тобі тісні. Також віддав їй нижню бiлизнy, якy подарував тобі на річницю нашого весілля, і якy ти відмовилася носити, пославшись на мій поганий смак. Ще я знайшов для неї ceкcyальнy блузку, різдвяний подарунок моєї сестри тобі, і ти навмисне її не носила, аби насолити їй.

Читайте також  Для порносайтів: в Одесі таємно знімали пацієнтів гінеколога

Нарешті, я віддав цій жінці пару твоїх туфель, які ти придбала в дорогому бутіку і жодного разу не наділа, тому що на службі у когось були точно такі.

Чоловік перевів подих і продовжував:

– Жінка була так вдячна мені за розуміння і турботу, що, коли я проводив її до дверей, вона обернулася до мене зі сльозами на очах і попросила:

– Скажіть, будь ласка, а у Вас є що-небудь ще, чим не користується ваша дружина?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -