Експерт оцінив імовірність великої війни путінського режиму проти України

Журналіст і телеведучий Євген Кисельов заявив, що не бачить у режиму президента РФ Володимира Путіна ні політичного, ні економічного, ні військового, ні дипломатичного ресурсу для великої війни проти України.

У Заходу в перспективі є ще, як мінімум, кілька найпотужніших важелів для впливу на РФ, – розповів ведучий на чаті в «Главреді».

За його словами, зокрема, російські банки можуть відключити від системи SWIFT, припинити будь-які операцій з державними цінними паперами Росії, ввести нафтове і газове ембарго.

«Останнє, звичайно, дуже сильнодіючі ліки», – зазначив співрозмовник. «Але, якщо справа дійде до загрози масштабної війни, а масштабна війна проти України завжди може перерости у світову, я думаю, Захід може піти на застосування такого сильнодіючого засобу», – додав він.

«Ще раз повторюю, не бачу у путінського режиму ні політичного, ні економічного, ні військового, ні дипломатичного ресурсу для великої війни проти України. Особливо з урахуванням того, що Захід – прямо-таки по старій російській приказці – повільно і довго «запрягав віз» антиросійських санкцій, але тепер «поганяє» його все швидше і швидше», – підкреслив журналіст.

Раніше Євген Кисельов сказав, що у Володимира Путіна є два приводи мстити Україні – принизлива для його репутації поразка з підтримкою на виборах вже колишнього українського президента Віктора Януковича та провал проекту «Новоросія».

Читайте також  Вибили передні зуби і крутили на палиці: як українські копи вляпалися у гучний скандал із тортурами

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -