Стало відомо, кого затримали за вбивство Ноздровської

Під час слідчих дій правоохоронцям вдалося виявити, хто насправді жорстоко вбив правозахисницю Ірину Ноздровську. Щоправда, ця інформація поки є неперевіреною.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише відомий кримськотатарський журналіст Айдер Муджабаєв з посиланням на людей, які є обізнаними про хід слідства.

За його словами, вбивцею виявився близький родич злочинця, який збив на автомобілі її сестру та потім завдяки наполегливості Ноздровської був засудженим до кримінального покарання.

“Як мені розповіли, підозрюваний зізнався у вбивстві 7 січня увечері під тиском доказів, зібраних оперативною слідчою групою Нацполіціі протягом останніх днів. Поліцейські працювали без вихідних”, – підкреслює журналіст.

Водночас він наголошує, ще не може стверджувати щодо правдивості цієї інформації, оскільки перевірити її з декількох джерел не має можливості.

“Але це настільки є важливою для нашого суспільства справою, що хотілося б вірити: робота поліції дала реальні результати, які буде прийнято судом, і вбивця Ірини понесе покарання. Будь ласка, про інші деталі не питайте, у мене їх немає”, – додає Муджабаєв.

Нагадаємо, тіло Ірини Ноздровської знайшли на Київщині 1 січня 2018 року. Зникла ж правозахисниця 29 грудня. Якраз після того, як відбувся суд у справі загибелі її сестри. Ту два роки тому насмерть збив племінник Вишгородського судді. І саме Ноздровська домоглася, аби його посадили на сім років. Поховають Ірину Ноздровську у її рідному Демидові, що під Києвом, 9 січня.

Читайте також  Російська агресія забрала життя щє одного українця

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -